Projectcoördinator
Element
Tisselt, BE
2 dagen geleden

Element is een van de snelst groeiende test-, inspectie- en certificeringsbedrijven ter wereld. Wereldwijd hebben we meer dan 6.

500 briljante geesten die opereren vanuit 200 locaties in 30 landen. Samen delen we een ambitieus doel om 'morgen veiliger te maken dan vandaag'.

Wanneer een storing tijdens gebruik geen optie is, helpen we klanten ervoor te zorgen dat hun producten, materialen, processen en diensten veilig, conform en geschikt voor het beoogde doel zijn.

Van de ontwikkelingsfase tot de complexe wettelijke goedkeuringen en productie, ons wereldwijde laboratoriumnetwerk van wetenschappers, ingenieurs en technici ondersteunt klanten bij het verkrijgen van zekerheid over productkwaliteit, duurzame resultaten en markttoegang.

Hoewel we trots zijn op ons wereldwijde bereik, voelt werken bij Element alsof je deel uitmaakt van een kleiner bedrijf.

Wij geven u de mogelijkheid om uw carrière in eigen hand te nemen en belonen uitmuntendheid en integriteit met groei en ontwikkeling.

Industrieën over de hele wereld zijn afhankelijk van onze zorg, aandacht voor detail en de absolute nauwkeurigheid van ons werk.

De rol die wij te spelen hebben in het creëren van een veiliger wereld is veel breder dan onze organisatie.

Diversity Statement

Bij Element staan onze medewerkers voorop. Wij zijn een werkgever die gelijke kansen biedt en diversiteit en inclusiviteit erkent als fundamenteel voor onze visie om ’s werelds meest betrouwbare test partner’ te worden.

Alle kandidaten zullen zorgvuldig worden beoordeeld op basis van objectieve werk-gerelateerde criteria zonder onderscheid naar : godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht, nationaliteit, sexuele geaardheid of burgerlijke staat, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving.

TIC Council Statement

Element is trots om volwaardig lid te zijn van de Testing, Inspection & Certification Council ( de ’TIC Council’’), een internationale vereniging die onafhankelijke test-, inspectie- en certificeringsbedrijven vertegenwoordigt.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier