Store Manager Market (la région Flandres)
Carrefour Belgique
Brugge, W Flanders, BE
3 dagen geleden
source : Monster

Carrefour Belgique Description du poste : Je loopbaan als winkeldirecteur bij Carrefour Belgium begint met een doorgedreven opleiding op maat van je competenties en je ervaring.

Tijdens deze vorming maak je in verschillende winkels kennis met de vele technische en niet-technische aspecten van de functie.

Eens je de knepen van het vak kent sta je in voor het volledige commerciëel, financiëel en administratief beheer van een Carrefour supermarkt.

Je zet de acties die op nationaal niveau beslist worden om in de praktijk en neemt lokale initiatieven om het aanbod, de communicatie en de animatie in je winkel te versterken.

Je analyseert de resultaten van je winkel en ontwikkelt en implementeert de nodige actieplannen om ze te optimaliseren. Je staat in voor het beheer van het patrimonium van je winkel evenals voor de veiligheid van je medewerkers en je klanten.

Je coacht en stuurt een team van 40 tot 120 medewerkers aan en samen met hen zorg je ervoor dat je klanten elke dag opnieuw tevreden je winkel buitengaan.

Profil recherché : Als winkeldirecteur heb je minstens een bachelordiploma op zak en kan je terugblikken op minimum 5 jaar ervaring in een operationele, leidinggevende managementfunctie in de retail-

vrije tijd -of hotelleriewereld. Je heb affiniteit met de distributiesector en bent zeer klantgericht. Je bent een goede communicator en organisator.

Je durft initiatief te nemen doch werken binnen afgelijnde structuren evenals richtlijnen naleven ligt je eveneens. Je bent flexibel als het op uren aankomt.

Een boeiende job waarin je je vaardigheden en kennis door middel van voortdurende vormingen kan verruimen. Reële doorgroeimogelijkheden Jouw winkel bevindt zich in één van de volgende regio's : Antwerpen, Limburg, Vlaams-

Brabant, Oost- en West- Vlaanderen en je bent mobiel binnen jouw regio. Voor deze kaderfunctie voorzien we een aantrekkelijk salaris en een uitgebreid pakket aan extra-

legale voordelen ( waaronder een bedrijfswagen). Nous offrons : Een boeiende job waarin je je vaardigheden en kennis door middel van voortdurende vormingen kan verruimen.

Reële doorgroeimogelijkheden Jouw winkel bevindt zich in één van de volgende regio's : Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Oost-

en West- Vlaanderen en je bent mobiel binnen jouw regio. Voor deze kaderfunctie voorzien we een aantrekkelijk salaris en een uitgebreid pakket aan extra-

legale voordelen ( waaronder een bedrijfswagen).

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier