Service Technieker Beveiligingsinstallaties Regio Roeselare
ESAS
Roeselare, W Flanders, BE
6 dagen geleden
source : Monster

Missie Esas : Bij Esas is de menselijke factor even belangrijk als onze technische expertise. Ons team bestaat uit gemotiveerde professionals met een sterke can do’-

attitude. Ons doel is om onze klanten bij hun projecten en diensten professioneel te ondersteunen met de juiste vaardigheden en met een hoge toegevoegde waarde.

Maximizing the customer experience! Als Service technieker beveiligingsinstallaties sta je in voor installatie, onderhoud en reparatie van de alarmsystemen en elektronische beveiliging bij eindklanten.

Functieomschrijving : Je hoofdtaak bestaat uit het uitvoeren van de montage, de programmatie en vooral het onderhoud van de verschillende alarmensystemen, -

en camerabewaking. De technische werking uitleggen aan klanten en hen begeleiden bij het in gebruik nemen van de installatie.

Je gaat op verplaatsing en voert allerhande installaties en onderhouden uit, je voert de nodige testen uit en zorgt voor de opruim van de werven.

Profielomschrijving : Je beschikt over een attest " Wet Jambon (Wet Tobback). Je kan technische problemen analyseren en oplossen.

Zelfstandig projecten uitvoeren vind je niet erg. Je geeft elke klant een topervaring mee. Vereiste kennis en / of ervaring : Je hebt een technische achtergrond.

Je hebt kennis van IT, netwerken, elektronica en ervaring met beveiligingssystemen is een vereiste. Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Je hebt een zeer goede kennis Nederlands. Ons aanbod : Een job met veel variatie en een tal van mogelijkheden. Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar de werknemer centraal staat.

Interne opleidingen. Je werkt in een 40-uren stelsel. We bieden je een competitief loon met extralegale voordelen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier