Ongediertebestrijder (Zeeuws Vlaanderen)
MS Schippers
België
17 uur geleden

Team APC

Het team bestaat uit 20 personen, waarvan 15 Plaagdier beheersers die allen actief zijn in hun eigen werkgebied binnen de Benelux en Duitsland.

Je werkt hoofdzakelijk vanuit huis en het grootste deel van je dag ben je natuurlijk bij de klant, waar je elke 6 weken weer terug komt voor opvolging.

Regelmatig komen we bij elkaar om de dagelijkse gang van zaken te bespreken en met elkaar te sparren.

APC onderdeel van de Schippers Groep is een professioneel plaagdierbestrijdingsbedrijf en daarmee volledig thuis in de markt van vliegen-

ratten- en muizenbestrijding. Door de jarenlange ervaring met betrekking tot bestrijdingsmethodes in de agrarische sector weten wij hoe we de klant kunnen adviseren en assisteren.

Het bestrijdingsplan wordt op maat gemaakt en uitgevoerd. Het werk wordt uitsluitend met topproducten en met gediplomeerde specialisten uitgevoerd.

Hiervan is het resultaat dat Agro Pest Control zich steeds sterker positioneert in de BeNeLux en Duitsland. De markt is behoorlijk in ontwikkeling, biologische bestrijding is de toekomst.

We werken hier dan ook hard aan en lopen hierin voorop. Dat het werkt blijkt wel uit het feit dat we groeien. En dat doen we natuurlijk graag met collega’s die bij ons en onze ambities passen!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier