Projectmanager bouw- Rijkevorsel
Actief Interim Westmalle
Rijkevorsel, Antwerpen, BE
6 dagen geleden
source : Jobat

Zorgen uitdagende projecten ervoor dat jij met een glimlach naar je werk rijdt? Zorg jij ervoor dat elk project de nodige punten scoort?

Dan is het simpel : jij bent de projectmanager die we nodig hebben!

Wie is onze klant?

Een dynamische speler in de ontwikkeling, productie en plaatsing van o.a. brandwerende, geluidsisolerende en veiligheidsdeurgehelen.

Deuren die je bijvoorbeeld vindt in ziekenhuizen en zorgcentra, maar ook in gevangenissen en grote kantoor-en appartementsgebouwen.

En waar kom jij dan in the picture?

 • Jij analyseert de vraag van de klant en verzamelt alle informatie om het project te kunnen realiseren. Op die manier kan het project tijdig in productie en kan de assistent projectmanager het monteren op de werf goed organiseren.
 • Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van de werven binnen het vooropgestelde budget, en dient hieromtrent verantwoording af te leggen.
 • Een belangrijk aspect van deze functie is de communicatie met de klant en het opbouwen van een constructieve werkrelatie.
 • Dankzij jou heeft de klant vertrouwen in de organisatie.

  Bouwwerven zijn jouw speeltuin. Je bent in staat om elk project tot een goed einde te brengen.

  Je bent heel veel in één : ondernemend, gedreven, oplossingsgericht en een echte motivator.

  Een talenknobbel ben je niet, maar je Nederlands, Engels en Frans beheers je goed.

  Je hebt een bachelor of master bouwkunde, industrieel ingenieur of burgerlijk ingenieur. Of je hebt al enkele jaren ervaring in een gelijkaardige functie.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier