Postbode in eigen regio !
AGO Jobs & HR
Leuven, Vlaams-Brabant, BE
15 uur geleden
source : Jobat

Voor onze nationale klant Bpost zijn we op zoek naar gemotiveerde postbodes!Je dag begint op het postkantoor waar jij je ronde voorbereidt.

Alles klaar? Tijd om op pad te gaan met de e-bike, brommer of auto.Je brengt elke zending netjes én tijdig naar de eindbestemming.

Als gezicht van Bpost beweeg je je hoffelijk in het verkeer. Mensen die je pad kruisen, begroet je met een glimlach.

Jij bent het liefst van al buiten. Een spatje regen of een stevige zonnestraal schrikken jou niet af.Het woord 'sociaal' lijkt wel uitgevonden om jou te beschrijven.

Je bent graag onder de mensen en staat altijd klaar voor klanten en collega's.Je flexibiliteit kent geen grenzen. Jij zit er dus niet mee in om af en toe van ronde te veranderen.

Je drukt je goed uit in het Nederlands. Wil je aan de slag in een tweetalige regio? Dan trek je ook je plan in het Frans.

Een vroege vogel als jij heeft er geen probleem mee om tussen 4u en 7u op te starten.Werken op zaterdag, bijvoorbeeld om kranten te bezorgen?

Dat zie jij wel zitten.Als postbode switch jij tussen (elektrische) fiets, bromfiets en auto. Een prima conditie én een rijbewijs B zijn dus onmisbaar.

Tijdens de selectieprocedure checken we hoe behendig je bent met onze voertuigen. Want : veiligheid gaat voor alles.

Report this job
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier