Credit Collection Specialist
Deloitte Belgium
Zaventem, Flemish-Brabant, BE
17 dagen geleden
source : Monster

Binnen Deloitte Services & Investments (DSI) worden diensten verleent aan de verschillende business units om hen te ondersteunen in hun dagdagelijkse activiteiten.

Onze kennis strekt zich uit over verschillende domeinen zoals; IT Services, Finance, Human Resources, Facilities, Legal services, Marketing & Communications, Clients & Markets en Risk services.

Heb je zin om in een dynamisch team te werken? Je houdt van klantencontacten en van cijfers? Dan ben jij de Credit Collection Specialist die we zoeken om onze interne Finance afdeling in Zaventem te vervoegen ! Jouw verantwoordelijkheden bestaan uit : Correcte verwerking van de inkomende betalingen Snelle opvolging van achterstallige betalingen, zowel via telefoon als per mail Onderhouden van contacten met de business unit verantwoordelijken en klanten Voorbereiding incasso dossiers en advocaten-

dossiers Opvolging en mogelijks escaleren van moeilijk oplosbare dossiers Je beschikt, idealiter, over een diploma in een administratieve of boekhoudkundige richting of heb je reeds een eerste ervaring als Credit Collector.

Je hebt een sterk doorzettingsvermogen Je kan even goed in team werken als zelfstandig werken Je bent punctueel en kan wel om met wat meer stresserende periodes Je streeft naar resultaten in je werk.

Je bent niet bang om initiatief te nemen Je hebt een goede kennis van MS Office (excel en outlook) Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en het Engels Wij bieden jou : Zeer makkelijk bereikbaar kantoor gelegen op Brussels Airport (wij dragen mobiliteit hoog in het vaandel) Een aangename innoverende werkomgeving waar persoonlijke groei en ontwikkeling gestimuleerd worden Een buddy in een zeer gemotiveerd en dynamisch team waarin coaching belangrijk is Een aantrekkelijk verloningspakket, aangevuld met extralegale voordelen (verzekeringen, maaltijdcheques, uitgebreide sportfaciliteiten, )

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier