Intern Recruitment - Belgium
Avanade
Belgium, Ghent
2 dagen geleden

Job Description

Omschrijf jij jezelf als iemand die een echte verbinder is, graag nieuwe dingen leert, resultaat najaagt en vol zit met positieve energie?

Wil je werkervaring opdoen binnen een internationale organisatie waar deze eigenschappen je succesvol zullen maken? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Voor ons dynamische recruitment team in België zijn wij op zoek naar een bevlogen en ondernemende stagiair die het recruitment team komt versterken!

Je weet van aanpakken en komt direct ons team versterken met projecten op het gebied event organisatie, communicatieplannen maken en campagnes opzetten.

Verder zal je vanuit jouw rol recruitment ondersteunen in de breedste zin van het woord. Denk hierbij aan dagelijkse activiteiten zoals aanwezigheid van Avanade op social media, campus recruitment, interne en externe communicatie en de werving van nieuwe studenten.

Je gaat meedraaien in het recruitment team waardoor je veel verschillende dingen ziet. Op basis van jouw affiniteit bepalen we de richting van je stage en de werkzaamheden.

Zo kan je helpen met de vormgeving van een training voor onze interviewers, het bedenken van een campagne waardoor onze collega's meer mensen gaan aandragen, meegaan en helpen op grote recruitment events, helpen en het opzetten van nieuwe initiatieven om diversiteit binnen de IT te vergroten.

Je kan deze stage ook combineren met een afstudeeronderzoek waarbij je vier dagen meewerkt met het team en één dag de tijd neemt voor je afstudeeropdracht.

Het onderwerp van dit onderzoek kan gezamenlijk worden bepaald. Wij vinden het belangrijk dat jij enthousiast ben over de werkzaamheden en onderwerpen waarmee je bezig bent.

Voorgaande opdrachten keken naar procesoptimalisatie, offshore resources en diversiteit. Laat je creativiteit en nieuwsgierig je leiden naar jouw onderzoek.

Als stagiair binnen het recruitment team van Avanade, krijg je de kans om veel te leren over arbeidsmarktcommunicatie, social media, de organisatie van evenementen en stagemarkten.

Je staat als recruitment stagiair midden in de organisatie, waardoor je veel collegas leert kennen en alles meekrijgt binnen Avanade.

Wij zien ons zelf natuurlijk als het uithangbord van Avanade maar ook als het hart van Avanade. Dagelijks zijn we met veel verschillende projecten bezig, nieuwe manieren om kandidaten aan te trekken verzinnen, kandidaten spreken, we gaan naar events, etc.

Dit zorgt ervoor dat we een team zijn met enorm veel energie, creatieve ideeën en die houden van een grap en gezelligheid! Ook vinden we het leuk om veel met collega's in contact te zijn, zowel in ons team als binnen de rest van de organisatie.

Daarnaast werken wij nauw samen met het HR-team, waardoor je ook mee kan kijken met de HR-businesspartners.

Dit zijn wij

Met een enorme passie voor het werk wat we doen, een gezellige sfeer en ontzettend veel talent voor Microsoft-technologie, isAvanadeeen unieke club waar je je gewaardeerd voelt en je onderdeel bent van een grote familie.

Gezamenlijk met de andere stagiaires vorm je een enthousiaste groep en community binnen de Avanade familie.

Wij willen jou omdat.

 • Je een enthousiaste student bent met een relevante studie richting zoals strategisch HR, Organisatiewetenschappen, Bedrijfskunde, Communicatie en (Organisatie)psychologie;
 • Je communicatief vaardig bent in zowel Nederlands als Engels;
 • Je bent 32 tot 40 uur per week flexibel beschikbaar;
 • Je slim bent en altijd vragen durft te stellen;
 • Je naast je studie je tijd gebruikt voor leuke projecten zoals deelname in een commissie of vrijwilligerswerk.
 • Avanade biedt jou.

 • Een leuke en leerzame omgeving.
 • De mogelijkheid om samen te werken in een team van Recruitment professionals.
 • Een ontwikkeltraject waarin jij de kans krijgt je skills verder te ontwikkelen; met ondersteuning van een (technisch) inhoudelijk begeleider en een procesbegeleider.
 • Een laptop en telefoon om mee te werken.
 • Een fantastische sfeer met veel leuke activiteiten zoals movie nights, clubmeetings, lan-parties en gezellige borrels.
 • Solliciteren?

  Ben je al enthousiast geworden en wil je graag met ons kennismaken? Solliciteer dan direct door je CV en motivatiebrief in te sturen via onze website.

  Let op : solliciteren kan alleen via de website, sollicitaties via de mail kunnen niet in behandeling worden genomen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier