chauffeur ce vervoer oud en nieuw ijzer
Randstad
Vleteren
4 dagen geleden

job description

Een firma te Westvleteren is op zoek naar een enthousiaste chauffeur CE voor het vervoer van oud en nieuw ijzer naar verschillende klanten.

Het betreft nationaal werk (Oost- en West-Vlaanderen) een heel soms eens internationaal (Noord-Frankrijk). Je bent elke avond thuis.

Dagelijks presteer je tussen de 8u à 9u.De vrachtwagen krijg je niet mee naar huis.

qualification

 • je bent in het bezit van een geldig CE rijbewijs- je spreekt goed Nederlands en hebt basiskennis van het Frans- je bent zeer klantgericht- je kan je flexibel opstellen- je hebt bij voorkeur al ervaring met kraanbediening- je hebt al enige ervaring als chauffeur - na interimperiode kans op een vast contract - je komt terecht in een familiebedrijf waar een persoonlijke aanpak heerst.
 • Je bent hier dus geen nummer.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier