Teamleader Productie - 2 ploegen (m/v)
Konvert Interim St-Amandsberg Logistics
Desteldonk, BE
1 dag geleden

Profiel

Voor een klant van Konvert gelegen te Desteldonk zijn we op zoek naar een Teamleader die kan werken in 2 ploegen! Je functie : Als Teamleader aan de afvullijnen ben je werkzaam in onze afdeling Verpakt Product.

Je vormt een team met alle medewerkers in deze afdeling en rapporteert aan de verantwoordelijke van deze dienst. Je bent o.

a. verantwoordelijk voor de volgende taken : Je zorgt voor een maximum rendement van de afvullijnmachines en volgt dit op.

Je stelt de machines af. Je stelt de hoesmachine af. Je zorgt voor een eindproduct dat voldoet aan de eisen van de klant.

Je test nieuwe folies uit. Je voert overgangen uit naar andere producten en controleert regelmatig het eindproduct. Je voert de eerste technische herstellingen uit aan machines bij storingen.

Je bent verantwoordelijk voor het opleiden van de vullijnoperatoren.

Aanbod

De uitvoerbaarheid van de bestellingen bestuderenDe capaciteit en de beschikbaarheid van productiemiddelen, materialen, .

 • bepalen. Productie tussen de locaties, de werkplaatsen en de productielijnen verdelen en plannen op basis van specificiteiten en beschikbaarheid van de installaties.
 • Technische steun verlenen aan de productie, de logistiek, .... Voorraadbeheer en de bevoorrading van werkplaatsen, productielijnen en machines superviseren.

  Transport en de circulatie van de inkomende of uitgaande productiestromen organiseren en regelen. Productiefases bepalen of ze wijzigen op basis van vastgestelde afwijkingen.

  Productiestromen en het beheers- en opvolgingssysteem bepalen Ons aanbod : Een voltijdse functie optie vast. Een job die opereert in 2 ploegen : vroege en late shift : 6-14 / 14-22, in de piek (jan-juni) 5-14 / 14-23.

  Zaterdagwerk in piekperiode. Je inzet en motivatie worden beloond met een aantrekkelijk salarispakket met ploegenpremie (10%) voor het werken in shiften.

  Zaterdagwerk wordt betaald aan 150%. Wij bieden 12 ADV-dagen, maaltijdcheques en een gratis hospitalisatieverzekering voor vaste werknemers.

  Vereiste kwalificaties

  Je profiel : Je hebt bij voorkeur een technische opleiding A2 of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt bij voorkeur technische en praktische kennis van vullijnmachines, hoesmachines.

  Je hebt bij voorkeur ervaring in het uitvoeren van technische herstellingen. Je hebt bij voorkeur een eerste ervaring in leidinggeven of hebt het potentieel tot leidinggeven.

  Basiskennis PC is noodzakelijk. Je spreekt en begrijpt zeer goed Nederlands. Je bent flexibel, stressbestendig, bereid tot ploegenwerk en occasioneel weekendwerk.

  Zwaar fysiek werk in een stoffige omgeving, schrikt je niet af. Je bent positief ingesteld en werkt graag in teamverband.

  Veiligheid, kwaliteit en milieu draag je hoog in het vaandel. Je woont op een haalbare afstand van ons bedrijf. Je beschikt over eigen vervoer.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier