Inspecteur Primaire Sector - Veeteelt regio Limburg-Luik
SGS
Liège, Wallonie, Belgium
4 dagen geleden
Functieomschrijving

Jouw rol:

Je zet mee jouw schouders onder de uitvoering van inspecties bij veeteelt-, tuinbouw- en akkerbouwbedrijven in het kader van Integrale Keten Bewaking. Je voert deze uit in de regio Limburg-Luik.

Een greep uit jouw takenpakket:

  • “Knowledge is Key”, na een halve dag opleiding op het hoofdkantoor vergezel je de senior inspecteur om je vers opgedane kennis om te zetten in “the field”. Best wel spannend, want het zal waarschijnlijk de eerste keer zijn dat je een inspectie in een veeteeltbedrijf zal volbrengen. Denk hierbij aan het nemen van stalen, controle van stalinrichting, veevoeders, toegediende medicatie en dierenwelzijn.
  • Ook inspecties bij tuinbouw- en akkerbouwbedrijven behoren tot je wekelijkse favoriete bezigheden. Occasioneel zal je stalen nemen in slachthuizen.
  • Na je laatste klant van die dag, vertrek je naar huis en denk je ondertussen na hoe je de verslagen gaat omzetten in onderbouwde rapporten. Je rapporteert op regelmatige basis aan de hoofdzetel te Antwerpen.

Functie-eisen

Wat wij vragen:

  • Een Bachelor- of Masterdiploma agro- en biotechnologische wetenschappen of voedingswetenschappen is voor ons echt wel belangrijk. Heb je daarbovenop min. twee jaar professionale ervaring? Dan zijn wij naar jou op zoek!
  • Landbouw en veeteelt zijn je grootste passie;
  • Je gaat nauwkeurig en objectief te werk zodat ieder rapport foutloos wordt afgeleverd;
  • Je bent communicatief ingesteld en kan je werk zelfstandig organiseren;
  • Je kan vlot schakelen van ‘goedemiddag  naar ‘bonjour’ en ‘guten tag’.


Extra informatie

Wat wij aanbieden :

Was je toch al aan het nadenken over jouw carrière? Misschien is dit dan wel een volgende stap. Binnen SGS kan je rekenen op een verantwoordelijke functie, een gezellig team van collega’s en een aantrekkelijk salarispakket helemaal aangepast aan jouw kennis en ervaring (denk aan firmawagen, maaltijdcheques, groepsverzekering, etc...) 

Wil je hier deel van uitmaken? 

We zijn benieuwd naar je reactie. Stuur ons jouw verhaal met cv via onze website jobs.sgs.com en wie weet heb je straks gekozen voor een leuke nieuwe job binnen SGS. Maarten kan je eventueel nog meer vertellen over deze functie. Stuur hem via maarten.theijs@sgs.com dan even een mailtje met je vragen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier