Werkvoorbereider (m/v)
Konvert Interim Bree
Neeroeteren, BE
1 dag geleden

Profiel

Voor een betonbedrijf regio Maaseik zoeken wij een gemotiveerde werkvoorbereider die zelfstandig kan werken. Je takenpakket zal bestaan uit : - Poetsen van de werkplaats - Helpen samenstellen van EPS-wanden - PVC hoeklatjes plaatsen - Helpen een cementhuid plaatsen - Aan de hand van tekeningen materialen klaarzetten

Aanbod

De mengsels van de assemblage- en bekledingsproducten (mortel, ...) aanmaken. De materialen manueel lossen en stockeren in de opslagzones.

De opslagzones voor werktuigen en bouwmaterialen inrichten. De werf opruimen en schoonmaken (materiaal, werktuigen, ...).

De werkpost voorzien van materiaal en producten of de bevoorrading controleren. Het materieel en de uitrusting klaarmaken en de werkzone beveiligen.

Producten aanmaken (mortel, plamuur, lijm, ...) Mooie loonvoorwaarden Innovatief bedrijf

Vereiste kwalificaties

Hands-on mentaliteit

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier