Head of Sales Retail
Confidential
Antwerp, BE
12 uur geleden
source : Monster

Onze klant, gelegen op de as Antwerpen Brussel, is een dynamische KMO en is actief binnen de FMCG. In het kader van de verdere groei zijn ze vandaag op zoek naar een (m / v) : Head of Sales Retail Ervaren sales manager met uitstekende kennis van het Belgische retail landschap! Functie Je werkt een sterk commercieel plan uit dat je na validatie van je hiërarchie eveneens in de praktijk brengt samen met je team.

Je volgt je Retail klanten nauw op en zorgt voor de verdere uitbouw van je client base op de Belgische markt. Aansluitend tracht je eveneens Nederland en Luxemburg te laten groeien.

Voor de belangrijkste grote retailers sta je zelf in voor de belangrijke jaarlijkse contractonderhandelingen. Daarnaast zal je samen met marketing nauw betrokken zijn bij de introductie van nieuwe producten.

Je stuurt je team van KAM’s en je field sales representatives op een motiverende manier aan zodat ze de beoogde resultaten kunnen behalen.

Ook het ontwikkelen van sterke commerciële acties behoort tot je prioriteiten. Je volgt de evolutie van de markt (je klanten, je consumenten, je concurrenten, ) van dichtbij op waarbij je o.

a. op regelmatige basis individuele verkooppunten zal bezoeken. Hierdoor zal je mogelijks je initiële sales plan moeten aanpassen.

Je analyseert de meest optimale category management aanpak voor je key retailers waardoor je je sterke positie binnen specifieke categorieën beter kan gebruiken als hefboom naar je klanten toe en hen ook meer kan overtuigen om hun assortiment op een bepaalde manier op te bouwen.

Je rapporteert aan de General Manager. Profiel Je hebt min. een 5-tal jaren succesvolle ervaring in een retail sales rol, idealiter binnen de food.

Hierdoor heb je een degelijke kennis opgedaan van minimaal 2 grote retailers in België. Je bent vandaag reeds enkele jaren KAM en je bent klaar voor een next step waarbij je de ambitie hebt om eveneens een team aan te sturen.

Je beschikt over een universitair diploma of bent gelijkwaardig door ervaring. Je bent vlot drietalig (NL / FR / ENG). Je beschikt over sterke interpersoonlijke vaardigheden die je toelaten om te onderhandelen op hoog niveau.

Je kan overtuigen, sterk analyseren, je toont maturiteit en inzicht en bovendien kan je out of the box denken. Je bent hands-on.

Je bent flexibel om je te verplaatsen binnen de regio Antwerpen, Gent, Brussel. Aanbod Een uitdagende en gevarieerde functie in een groeiende en dynamische organisatie in sterke expansie.

De mogelijkheid om zowel op operationeel, praktisch als op strategisch niveau met je job bezig te zijn. Een marktconforme verloning met de bijhorende extralegale voordelen.

Vragen? Contacteer Sandy Vermeulen op +32 2 610 27 35.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier