Administratief bediende Kazou Oost-Vlaanderen (%)
Christelijke Mutualiteit
GENT
5 dagen geleden

Je staat in voor het voorbereiden, behandelen, verwerken en opvolgen van medische- en verzekeringsdossiers en je ondersteunt de dienst adminisitratief bij het uitvoeren van taken en projecten.

Je biedt ondersteuning bij de voorbereiding en de opvolging van diverse activiteiten en kunt daarbij instaan voor het opvolgen van de facturatie en het budget.

Je volgt daarbij de voorgeschreven administratieve procedures en verliest het grotere geheel niet uit het oog en je verschaft interne en externe contactpersonen en klanten correcte informatie en dit zowel schriftelijk als telefonisch.

Je hebt een bachelordiploma of compenseert dit door relevante werkervaring.Je kan nauwkeurig en resultaatgericht werken en kan vanuit analyse beslissingen nemen.

Je respecteert de deadlines en kan omgaan met tijdsdruk.Je kan zowel zelfstandig als binnen een team werken.Je leert snel, communiceert vlot zowel schriftelijk als mondeling en je draagt klantvriendelijkheid in het vaandel.

Een 4 / 5de tewerkstelling voor één jaar, met een optie op verlenging voor onbepaalde duur. Een competitieve verloning met diverse extralegale voordelen.

Ruimte voor autonomie en initiatief, en collega’s waar je met plezier mee samenwerkt.Je werkt in Gent en Dendermonde en bent bereid je occasioneel te verplaatsen naar Sint-Niklaas.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier