Labotechnieker regio Gent (M/V)
Over Ago
Gent
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor onze klant, een firma in het Gentse, gaan wij op zoek naar een labotechnieker metallurgie. Je zal in het metallurgieteam actief zijn voor de labo-

productie van innovatieve metalen en nauw samenwerken met andere teams uit de verschillende technologiedepartementen. Binnen het metallurgieteam worden diverse labo-

processen zoals smelten, gieten, warm- en koudwalsen en thermische behandelingen uitgevoerd. Na een opleiding zal je in eerste instantie instaan voor de thermische behandelingen.

Dit gaat van warmtebehandelingen in gewone weerstandsovens tot gloei- of las- simulaties in geavanceerde proces-simulatie apparatuur.

Deze toestellen worden geprogrammeerd via pc. De mogelijkheid bestaat dat je takenpakket later zal uitgebreid worden met gieten, walsen, enz.

Je bereidt de labo-processen voor, voert ze uit met oog voor kwaliteit en veiligheid, en rapporteert de procesdata. Dit zowel intern als extern naar klanten en derden.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de je toevertrouwde toestellen, gereedschappen en machines : onderhoud, procesopvolging enz.

Tot slot werk je actief mee aan de introductie van nieuwe en verbetering van bestaande procestechnieken, methodes en procedures.

Vereisten

Je behaalde een bachelordiploma, bij voorkeur elektromechanica. Dit is echter niet vereist, een equivalent opgebouwde ervaring met een TSO of BSO opleiding en een 7de specialisatiejaar is ook een optie.

Je bent technisch onderlegd en in staat om zowel fysieke als theoretische en rapporteringstaken op te nemen

Je bent bereid je verder te specialiseren in proces-technologie voor metalen

Goede praktische kennis van het Engels is gewenst, basiskennis van Frans en / of Duits is een meerwaarde

Je werkt vanuit de site in regio Gent, korte buitenlandse verplaatsingen voor opleidingen zijn mogelijk.

Talen

 • Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands
 • Je hebt een goede kennis van het Engels
 • Je hebt een beperkte kennis van het Frans
 • Aanbod

  De firma biedt een contract met optie vast aan in een internationale en hoogtechnologische omgeving. Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket met extralegale voordelen.

  Interesse? Bezorg ons jouw cv op gent.office ago.jobs !

  Wenst u meer info over deze job?

  Neem dan contact op met één van deze kantoren : Gent Office

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier