Elektro (storings)technieker te Herentals
Tempo-Team
HERENTALS
2 dagen geleden
source : VDAB

Jouw functie :

Je lost elektrische storingen snel en efficiënt opJe staat in voor het elektrotechnisch onderhoud van onze productielijnen, zowel preventief als curatiefJe staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentie omvormers, etc.

Je neemt zelf initiatief om problemen aan installaties aan te pakken en verbetervoorstellen uit te werken om deze op te lossenJe helpt mee bij de realisatie van grotere technische investeringsprojectenJe hebt kennis van E- plan om elektrische plannen up- to- date te houdenJe helpt mee het elektromagazijn op orde te stellen en te houden

Jouw competenties :

Je hebt bij voorkeur een A2 of A1 diploma industriële elektriciteit, elektrotechnieken, elektromechanica of gelijkwaardige ervaringJe hebt minimum 3 jaar ervaring als elektrotechnieker / storingstechniekerJe hebt een doorgedreven kennis van elektriciteit, elektronica en automatisatie (PLC en robotsturingen)Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels.

Je wil je op lange termijn engagerenJe hebt bij voorkeur ervaring in een productieomgeving en affiniteit met de voedingssector, waarbij bijzondere aandacht voor orde, netheid, veiligheid en hygiëne noodzakelijk isJe wil werken in een 2- ploegenstelsel (vroege / late)

Jouw profiel :

Je bent hands- on en leergierigJe kan goed zelfstandig werken en je bent tevens een echte teamplayerJe bent resultaatsgericht en probleemoplossend ingesteldJe hebt een goed analytisch inzichtJe bent behulpzaam en klantgericht, je hebt steeds oog voor het productieproces en afgewerkt productJe bent flexibel ingesteld wat betreft de werkuren en de werkplekJe bent een creatieve geest met passie voor techniek

Jobgerelateerde competenties

 • Werken aan : Meet- en regelapparatuur
 • Werken aan : PLC-sturingen
 • Werken aan : (Elektro)pneumatische systemen
 • Een diagnose stellen van storingen aan installaties en de defecte onderdelen herstellen
 • De materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen
 • De voortgang van de werkzaamheden en de uitvoering controleren
 • De elektrische installatie in werking stellen en controles uitvoeren
 • Aanbod

  Ons aanbod : Je komt terecht in een gezond en groeiend familiebedrijf van 300 medewerkers dat verdere internationale ambities heeft.

  Een Kempisch stabiel bedrijf met een fijne informele, dynamische en no- nonsense cultuur. Onze locatie is bovendien zeer makkelijk bereikbaar.

  Je krijgt de kans om mee te werken aan de opbouw van een moderne onderhoudsafdeling waar initiatief en drive erg worden geapprecieerd.

  Je wordt ongetwijfeld technisch uitgedaagd en leert bij via de nodige opleidingen en on the job training. Binnen deze functie heb je gevarieerde werkdagen met uitdagende verantwoordelijkheden en de nodige vrijheid om jouw werk te organiseren.

  Wij bieden daarnaast een voltijds contract in een 2 ploegenstelsel (vroege- late) met optie vast!Ook een markcompetitief salarispakket, aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en ploegenpremies.

  Een hart voor wafels. En wat voor één! Onze klant uit Herentals is een ambachtelijke wafelbakker die uitgroeide tot een bekende naam in Europa.

  Met meer dan 300 medewerkers laat ze dagelijks heel wat harten sneller slaan. Ben je dus op zoek naar een smaakmakende job?

  Bekijk dan zeker snel onderstaande vacature!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier