Elektricien met leidinggevende capaciteiten - VAST CONTRACT
Anoniem
Aalst, Oost-Vlaanderen, België
5 dagen geleden
source : Jobat

Als elektricien sta je in voor het monteren en aansluiten van beveiligingskasten en racks op buitenposten en cabines. Je staat mee in voor het opbouwen van het elektrisch plan in nieuwe en te renoveren posten.

Deze werken gebeuren steeds spanningloos en onder trenge veiligheidsprocedures. Je komt hiervoor terecht in een sterke ploeg van ervaren techniekers die instaan voor kwalitatieve projecten bij vaste klanten.

 • Je bezit een technisch diploma elektriciteit.
 • Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, en hebt een sterk focus op veiligheid en kwaliteit.
 • Je bent gedreven en hebt een goede attitude.
 • Na een degelijke opleidingsperiode krijg je een belangrijke functie met veel variatie en uitdaging binnen een menselijk bedrijf met reële doorgroeimogelijkheden.

  Voor dit bedrijf is work-life balance en gezellige werksfeer een belangrijk gegeven. Je kan je ontwikkelen door zowel interne als externe opleidingen.

  Deze zijn mogelijk afhankelijk van jouw behoefte en worden aangemoedigd. Je start vanaf dag één met een vast contract. Voor jouw inzet krijg je een competitief salarispakket (afhankelijk van jouw ervaring) met extralegale voordelen (maaltijdcheques, groeps-en hospitalisatieverzekering, .

 • Tot slot heb je 12 ADV dagen die vrij te kiezen zijn. Interesse of wens je meer info?
 • Contacteer Lothar De Vos op 0485676046 of stuur snel je CV naar lothar.devos manpower.be

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier