Project Manager Transport Solutions (M/V)
STIB
Brussels, Belgium
6 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

JobomschrijvingJe werkt binnen het departement Transport Solutions (IS) van de MIVB. De hoofdopdracht van het departement bestaat uit het beheren van ingebouwde systemen (hardware en software) en systemen gelinkt aan de stations (planning, het opvolgen van de voertuigen in real time, industriële en energie-uitrustingen, informatie voor reizigers, camerasystemen, enz.

Als Project Manager sta je in voor het beheer van de projecten, vanaf de voorstudie tot aan de fase van de omschakeling naar de operationele productie, en dit met inachtneming van de vastgelegde termijnen alsook van de technische en budgettaire verplichtingen, om zo goed mogelijk aan de behoeften van de interne en externe klanten tegemoet te komen.Meer in detail :

 • Je geeft de aanzet voor het project : een vooranalyse en de analyse maken van de risico’s; de dienstverleners, gesprekspartners en experten identificeren;
 • het Project Charter bepalen en de drijvende kracht achter het project zijn.

 • Je voert de studiefase uit : het opstellen van bestekken (openbare markt), offertes, de bestelling en het budget beheren.
 • Je beheert het team dat aan het project gewijd is : het team installeren; de acties en de samenwerking tussen de verschillende betrokken partijen, de leveranciers en de onderaannemers coördineren.
 • Je staat in voor de realisatie van het project en zijn inwerkingstelling : de functionele en technische analyses superviseren en de ontwikkelings-, uitvoerings-, test- en opleidingsfasen coördineren.
 • Je verzekert de opvolging van de interne noden binnen de MIVB alsook het aanbod op de internationale markt. Gevraagd profiel
 • Master in de informatica of Industrieel / Burgerlijk Ingenieur met een heel goede kennis van informatica.
 • Je hebt 5 jaar werkervaring.
 • Je hebt een opleiding genoten en / of ervaring opgedaan in het beheren van projecten en budgetten, onderhandelen en leadership.
 • Je bent Nederlandstalig en / of Franstalig met een goede kennis van de andere taal en kennis van technisch Engels.
 • Je persoonlijke kwaliteiten : organisatietalent en prioriteiten kunnen stellen, proactief, zin voor analyse en synthese, communicatievaardigheden, autonomie, resultaatgericht (problem solver), teamgeest. Ons aanbod
 • Een gevarieerde en boeiende functie in een dynamische en aangename werkomgeving.
 • Een bedrijf dat garant staat voor professionele stabiliteit, een lange termijn visie, en projecten die een impact hebben op het dagelijks leven en de mobiliteit van de mensen.
 • Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden, via interne en externe opleidingen, maar ook met lange termijn carrièremogelijkheden.
 • Een kwalitatieve, professionele werkomgeving en een competitief salaris met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, 35 betaalde vakantiedagen per jaar, gratis abonnement openbaar vervoer (MIVB, TEC en De Lijn), en tot 75% korting op het NMBS abonnement voor woon-werkverkeer.
 • OndernemingMet meer dan 9.500 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt een cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad.

  De modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe stelplaatsen zijn maar een paar voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers.

  Een gevarieerde carrière, een continue vorming, boeiende en unieke projecten, werkstabiliteit en een verrijkende diversiteit, dat is wat de MIVB kan bieden aan al wie nieuwsgierig genoeg is om haar 300 unieke beroepen te komen ontdekken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier