TOPFIRMA zoekt installateur domotica (glijdende uren, interne opleiding)
Infinity Jobs
Maldegem, Belgium
4 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor een innovatief en zeer ambitieus bedrijf zoeken wij een leergierige plaatser domotica. Samen met je collega ga je bij de klant ter plaatse (particulieren of kantoorgebouwen) in de regio Aalter

 • Brugge
 • Kust en sta je in voor de volledige plaatsing van a tot z. Concreet betekent dit :
 • Verdeelbord plaatsen, bedraden en aansluiten.
 • Aansluiten van verlichtingsinstallaties
 • Schakelaars en stopcontacten plaatsen.
 • Werking van het systeem controleren
 • Plaatsen van kabelgoten
 • Storingen opzoeken en oplossen.
 • Programmeren van KNX domotica systemen. Er komt zeer weinig kap en schijfwerk bij te pas. Dit wordt vaak door onze klant uitbesteed.
 • Het gaat dus om een zeer mooie job waarbij je heel wat voldoening en waardering krijgt. Je werkt van maandag tem vrijdag en kan starten tussen 6u en 8u in samenspraak met je collega.

  Je vertrekt dagelijks vanuit de depot te Maldegem.

  Taken en profiel

  Wij zoeken kandidaten die een opleiding elektriciteit genoten hebben of gelijkwaardig door ervaring. Gemotiveerde, werkwillige en leergierige schoolverlaters komen ook in aanmerking.

  Een zeer goede kennis van het Nederlands is vereist. Kun je je vinden in een bedrijf waarbij je zelfstandig kan werken, verantwoordelijkheid krijgt alsook appreciatie voor je werk dan is dit bedrijf jouw ideale werkgever.

  Rijbewijs B is een vereist.

  Aanbod

  Onze klant biedt jou een job optie vast na een zeer korte interimperiode. Er wordt een interne opleiding voorzien waarbij je mag rekenen dat je na 1 jaar de job naar behoren kunt uitvoeren.

  Er wordt dus zeer veel geïnvesteerd in nieuwe medewerkers. Verjaardagen en verlof inzetten, dit wordt bij dit bedrijf niet vergeten, integendeel.

  Verlof vrij te kiezen enkel bouwverlof en tussen kerst en nieuw is er collectief verlof. Je werkt 40u / week waardoor je 12 extra verlofdagen op jaarbasis opbouwt.

  Het bedrijf is ambitieus en wil in de komende 10 jaar ook 10 nieuwe mensen aanwerven.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier