onderhoudtechnieker - dagdienst - destelbergen
Randstad
Gent, Oost-Vlaanderen
6 dagen geleden

job description

Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud, de dagelijkse interventies en de algemene onderhoudstaken van onze productie-

en verpakkingsmachines.Je bent sterk in het analyseren van storingen en weet snel en efficiënt in te grijpen bij eventuele defecten.

Je denkt actief mee in het ontwikkelen van aanpassingen en verbeteringen aan het machinepark.Je werkt nauw samen met de productie-

en verpakkingsafdeling.Belangrijk is je bereidheid om in dagploeg te werken (start 7u30) met wachtdiensten (1 op 5 à 6 weken).

Je bent bereid om in verlofperiodes in ploegen te werken.

qualification

Je bent een gedreven technieker en hebt een aantal jaren ervaring in een soortgelijke functieJe hebt een passie voor techniek en een sterke aandacht voor veiligheid, kwaliteit en hygiëneKennis van automatisatie (basis PLC, frequentieregelaars, motoren, sensortechniek,.

 • elektriciteit, mechanica en pneumatica is een mustEen absoluut pluspunt is de kennis van koeling-, stoom- en vacuümtechniek en hydraulicaJe bent flexibel zowel qua werkorganisatie als werktijdenJe woont op haalbare afstand van ons bedrijf.
 • Een voltijdse functie met verantwoordelijkheid, afwisseling, ruimte voor initiatief waarbij je inzet en motivatie worden beloond met een aantrekkelijk salarispakket Werkzekerheid in een moderne onderneming, actief in een groeiende markt

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier