Commercieel Medewerker Binnendienst (m/v)
Johnson Controls
Mechelen, Belgium, Belgium
7 dagen geleden

Wat u zult doen

Als Commercieel Medewerker verzorgt u de verkoop voor de BeNeLux markt. U zult u samen met uw directe collega's binnenkomende oproepen, faxen en e-

mails aangaande informatie- en prijsaanvragen over offertebehandeling tot orderverwerking in behandeling nemen.

Hoe u het zult doen

U geeft telefonisch advies aan klanten en communiceert frequent met de verkopers buitendienst en lost hun technische vragen op.

Daarnaast verwerkt u de administratie op een vlotte en gestructureerde manier en ondersteunt u de buitendienstmedewerkers met creatieve initiatieven.

U rapporteert aan de afdelingsmanager.

Waar we naar op zoek zijn

Voor onze team zoeken we 2 collega's die naast een gedegen studieachtergrond een eerste ervaring hebben met de werking en coordinatie van een commercieel binnendienst, bij voorkeur in industriele verkoop.

Gezien de markt waar wij ons in bewegen is een interesse voor techniek een bijkomend voordeel. Ook heeft u een heldere en duidelijke communicatiestijl en staat u graag klanten te woord.

U kunt nauwkeurig en tijdig de administratieve taken opvolgen. Naast Nederlands bent u ook vloeiend in Frans en heeft u kennis van Engels.

Wat wij bieden

 • Een zeer interessante job binnen een wereldwijde organisatie waarin u uw ondernemersgeest maximaal kan ontplooien
 • Een competitieve verloning aangepast aan uw ervaring en potentieel met een interessant pakket van extralegale voordelen
 • Interesse? U kunt solliciteren via onze website (bij voorkeur) of uw sollicitatie en / of vragen richten aan Jana Bochnickova (Talent Acquisition BeNeLux) via .

  Over Johnson Controls

  Bij Johnson Controls geven we vorm aan de toekomst om een veilige, comfortabele en duurzame wereld te creëren. Ons internationale team creëert innovatieve, geïntegreerde oplossingen om steden beter verbonden, gebouwen intelligenter en voertuigen efficiënter te maken.

  We hebben een passie voor de manier waarop de wereld leeft, werkt en speelt. De toekomst vraagt om stoutmoedige ideeën, een ondernemende instelling en grensoverschrijdende samenwerking.

  Je bent op zoek naar een baan die gericht is op de toekomst. De toekomst is op zoek naar u .

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier