ARCHITECT - BINNENHUISARCHITECT
Home & Garden
Leuven, Vlaams-Brabant, BE
6 dagen geleden
source : Jobat

Het is de bedoeling dat jij klanten op uiterst professionele wijze helpt en adviseert en de nodige tekeningen en ontwerpen maakt.

Je hebt de maturiteit om onze klanten vertrouwen te geven en hen te begeleiden bij hun beslissingsproces. Passie en affniteit met interieur, (tuin)architectuur en decoratie zit je in de genen.

Je bent stressbestendig, maar ook goedlachs, open en fexibel. Je neemt klanten mee in je verhaal en bereikt zo een maximaal salesresultaat.

Onze klanten nemen dikwijls de tijd om in alle rust onze toonzaal te bezoeken. Dat wil zeggen dat je meestal, in de lente en zomer, in het weekend moet werken.

Wij voorzien een opleiding om je onder te dompelen in de wereld van het tuinmeubilair. Je bent Nederlandstalig met een zeer goede kennis van het Frans.

Uiteraard bezoek je, samen met je collega’s, regelmatig de designbeurzen in Milaan, Keulen en Parijs.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier