Commercieel vertegenwoordiger binnendienst
Willy Naessens Group
Wortegem - Petegem
10 uur geleden

functie

Je staat in voor het voorbereiden en het uitwerken van prijscalculaties. Je analyseert de nieuwe projecten en zorgt voor een nauwgezette prijscalculatie op basis van de technische gegevens.

Hiervoor kom je regelmatig in contact met de bouwheer en de architect.

Jouw profiel

Je bent minimum in het bezit van een A2 bouwkundig diploma of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt een goed technisch inzicht, een groot analytisch denkvermogen en nauwkeurig werken typeert je.

Je kan vlot overweg met Autocad en Excel. Naast het Nederlands , heb je een goede kennis van het Frans.

Ons aanbod

Willy Naessens biedt je een uitdagende functie met verantwoordelijkheid. Een aangepaste verloning volgens inzet en capaciteiten.

Tegelijk kan je meewerken aan de groei van het bedrijf. De sfeer is jong en direct, het enthousiasme spreekt voor zich.

Ligging

Ook in deze aluminiumschrijnwerk-afdeling van de Willy Naessens Group is kwaliteit van fundamenteel belang en hierdoor werd geïnvesteerd in de meest moderne computergestuurde machines.

Ramen, deuren en vliesgevels behoren tot het ruime aanbod.

HR Medewerker

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier