Senior Software Engineer C# (M/V)
Over Ago
Brielen
1 dag geleden

Functieomschrijving

In het kader van groei zoekt een softwarehuis in de regio van Ieper een software ontwikkelaar met ervaring. Vanuit functionele analyses werk je in een scrum context aan innovatieve projecten.

Je ontwikkelt, test en onderhoud applicaties naar de nood van de klant. Concreet word jij verantwoordelijk voor de back-

end database en webservice layers.

Vereisten

De expertise die de firma zoekt komt normaliter voort uit iemand met 5 of meer jaar ervaring en een voorgaande masteropleiding in IT.

Kandidaten die in de buurt komen van dit profiel mogen zeker en vast hun kans wagen.

De firma verwacht een goede kennis van C#, het laatste .net framework, WCF, TFS, design patterns, SQL en mongo DB. Kennis van andere talen en technologieën is een plus, eveneens ervaring met test-driven development.

Graag duik je in de laatste innovaties op IT vlak. Je kan je vinden in zowel abstract en conceptueel werken, alsook het hands-on development.

Talen

 • Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands
 • Aanbod

  Je komt terecht in een gepassioneerd team en een firma met een open bedrijfscultuur waar kwalitatieve relaties centraal staan.

  De snel groeiende, innovatieve en uitdagende firma beloont zijn werkgevers met een competitief salaris en een filevrije werkomgeving!

  Interesse? Contacteer Ago Kortrijk IT op 056 23 07 55 of via kortrijk.it ago.jobs

  Tot dan!

  Wenst u meer info over deze job?

  Neem dan contact op met één van deze kantoren : Kortrijk IT

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier