verpleegkundige - zorg voor personen met een handicap
Randstad
Arendonk, Antwerpen
6 dagen geleden

job description

Ben jij een enthousiaste verpleegkundige met affiniteit voor de zorg voor personen met een handicap?Ben je op zoek naar een nieuwe, deeltijdse uitdaging?

Dan ben jij het profiel dat we zoeken!Als thuisverpleegkundige ben je verbonden aan een organisatie die residentiële opvang biedt aan volwassenen met een matig tot ernstige mentale beperking.

Je ondersteunt het opvoedend personeel met verpleegkundige taken tijdens de ochtenddiensten.Je werkt 23u / week, op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Je werkt 1 zondagdienst om de 2 weken.

qualification

Professionele Bachelor verpleegkunde4e graad Beroeps secundair onderwijs Verpleegkunde - Quatrième degré paramédical Je bent in het bezit van een diploma Verpleegkunde.

Ervaring in de zorg voor personen met een handicap is een pluspunt.Je kan zelfstandig werken.Je beschikt over goede verpleegtechnische competenties.

Je communiceert op een open, vlotte manier met collega's en bewoners. Een boeiende, deeltijdse uitdaging binnen een thuiszorgorganisatie in volle groei.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier