KLUSJESMAN INTERIEURVORMGEVING
Manpower
Kontich
3 dagen geleden

Job Description

Als klusjesman / vrouw ga je met een team ter plaatse en werk je nauw samen met de merchandisers.

Je staat in voor het schilderen, vloeren, plaatsen van rekken, behangen en dergelijke meer. Nadien zorgen de merchandisers voor de volledige opzet van de stand met de nodige decoratiestukken.

Je verplaatst je over gans België waarbij dat je af en toe een overnacht zal hebben.

Client Description

Onze klant is sinds 26 jaar trendsetter in binnenhuisdecoratie en kleine meubels. Voor de inrichting van de verschillende shops bij klanten en ondersteuning van de merchandisers, zijn we op zoek naar een klusjesman / vrouw (M / V)

Candidate Profile

Je hebt een handige harry, je bezit een gezonde portie logisch verstand, je bent flexibel naar afstand, je weet je handen uit de mouwen te steken en spreekt goed Nederlands.

Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Client Offer

Je komt terecht in een dynamische omgeving met oog voor detail. Je ontvangt een marktconform salaris, aangevuld met extra legale voordelen zoals maaltijdcheques en wasvergoeding.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier