Account Manager / Business Developer copiers / printers Westmeerbeek
ADECCO EC VLAANDEREN NOORD
Antwerp, Belgium
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

Ben jij gebeten door commercieel werk en ben je op zoek naar een voltijdse functie als vertegenwoordiger in de regio Westmeerbeek?

Heb je kennis van of affiniteit met IT en wil je in de B2B-sector werken? Lees dan zeker verder.Voor een gekend bedrijf dat gespecialiseerd is in printers, multifunctionals en software op maat zijn wij op zoek naar een account manager / vertegenwoorder om nieuwe business te genereren.

Binnen deze functie sta je in voor het uitvoeren van actieve prospecties waarbij je op zoek gaat naar interessante, potentiële klanten.

Hierbij heb je onder andere contacten met bedrijfsleiders, aankopers en IT-managers. Als specialist / adviseur ga je de baan op, om inzicht te krijgen in de workflows van bedrijven om : enerzijds hun behoeftes te achterhalen en anderzijds opportuniteiten te creëren.

Naast dit prospectiewerk neem je ook de bijhorende administratieve taken voor jouw rekening. Zo stel je bezoekersrapporten op en geef je bestellingen in.

Je zal de nodige opleidingen krijgen en ook on the job veel expertise en knowhow opdoen, zodat je klanten als een adviseur kan benaderen en kan werken aan lange termijnrelaties.

De hoofdzetel bevindt zich in Westmeerbeek, maar je zal instaan voor de ruime regio van Lier, Mechelen of Limburg. Als business developper beschik je over het volgende profiel : Je hebt reeds een eerste commerciële ervaring achter de rug in een B2B-omgeving.

Je hebt kennis van of affiniteit met de IT-sector om snel een goede productkennis op te doenJe bent een commercieel gedreven persoon die met een positieve mind-set je prospecten benadertJe neemt een aandachtige luisterhouding aan om zo je klanten te begrijpen en hun noden te achterhalenJe haalt voldoening uit het nastreven van targetsJe bent plichtsbewust en gaat zelfstandig te werkJe blijft steeds klantvriendelijk en professioneelCreatief en probleemoplossend denken is voor jou vanzelfsprekend Je komt terecht in een gekende, familiale KMO waar open communicatie en een informele werksfeer voorop staan.

Je kan mee verder bouwen aan de zeer goede reputatie die het bedrijf reeds heeft. Hiervoor ontvang je een uitgebreid loonpakket met onder meer een interessant commissiesysteem, bedrijfswagen, groepsverzekering enzovoort.

Ben jij de geschikte Sales Developer die we zoeken? Wacht dan niet langer en stel je kandidaat! We leren jou graag beter kennen!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier