Medewerker Dienst Naverkoop
Xtra Interim Kontich
Machelen (Bt.)
6 dagen geleden

Functie

Voor onze klant, een grote speler in de consumentenelektronica, zijn we op zoek naar een medewerker om de solutions corner te versterken.

Jij bent de contactpersoon bij uitstek die alle zaken na de verkoop behandelt. Je onthaalt de klant en luistert aandachtig naar zijn / haar vraag of probleem.

Je stelt de meest aangepaste oplossing voor, rekening houdend met onze flexibele service policy. Je staat in voor een vlekkeloze behandeling en administratieve follow-

up van teruggebrachte of geruilde goederen, zodat je de klant snel en efficiënt kan bedienen.

Profiel

 • Je hebt reeds eerder in een servicegerichte omgeving (herstellingen, help desk, klantendienst) gewerkt en je toont een sterke affiniteit met ons productaanbod (vooral in IT, idealiter eveneens in bruingoed en witgoed), bij voorkeur gecombineerd met een achtergrond in hardware en / of software.
 • Je beschikt bij voorkeur over een eerste ervaring in herstelling van hardware. Dit wil echter niet zeggen dat je zelf de herstellingen moet uitvoeren.
 • Je bent een rustige en diplomatische persoonlijkheid die helder communiceert en zeer stressbestendig is.
 • Je bent een flexibele teamplayer die bereid is tot zaterdagwerk.
 • Met een mondje talen heb je een streepje vóór.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier