Mechanieker heftrucks
Van Moer Rail
Kallo, BE
1 minuut geleden

Bedrijfsvoorstelling :

Van Moer Logistics is een sterk groeiende logistieke dienstverlener vooral actief in transport & warehousing, chemicals en port & intermodal logistics.

Samen tellen we vandaag ruim 1200 medewerkers.

Om ons team in Kallo te versterken zijn we op zoek naar een gedreven en enthousiaste mechanieker voor onze heftrucks.

Functie :

Op onze site in Kallo wordt al het rollend materieel onderhouden en hersteld. Tientallen heftrucks met elektro-, zowel als dieselmotoren, worden door jou en je collega's onder handen genomen.

Daarnaast maak je bestekken op en zorg je dat er een geoliede planning en opvolging is van de onderhoudscycli. Je werkt in shiften (vroege / late) in een vijfdagenstelsel.

Profiel :

Je hebt eventueel al enkele jaren ervaring als (heftruck)mechanieker. Of je bent een schoolverlater en vindt het een uitdaging om motoren terug aan de praat te krijgen.

Je zorgt er ook voor dat ze in prima staat blijven functioneren. Administratief werk beschouw je als een belangrijk onderdeel van je werk.

Aanbod :

Je komt terecht in een sterk groeiend en ambitieus bedrijf. Je bouwt samen met een groep gedreven en betrokken collega’s aan de verdere uitbouw van Van Moer Logistics.

Reken daarbij op prima arbeidsvoorwaarden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier