Groenmedewerker regio Limburg (M/V)
Over Ago
Dilsen-Stokkem
1 dag geleden

Functieomschrijving

Voor een groenbedrijf met klanten in heel Vlaanderen is AGO op zoek naar een GROENARBEIDER met rijbewijs B. Je gaat aan de slag in parken, daktuinen en grote tuinen, op voetbalvelden, en langs waterlopen, autosnelwegen en spoorwegen.

Voornamelijk sta ja in voor het scheren van hagen.

Vereisten

Je hebt ervaring als groenarbeider. Een rijbewijs B is een must, een bewijs BE / C en / of tractor een extra troef maar kan ook binnen de firma behaald worden.

Je bent een vroege vogel die graag buiten werkt en de handen uit de mouwen wil steken. Onze mensen hebben aan jou een toffe collega en goede teamwerker.

Veiligheid, orde en netheid draag je hoog in het vaandel. - Je sterke punten : betrouwbaarheid, loyauteit, gedrevenheid, stiptheid, flexibiliteit, mobiliteit en precisie.

 • Kennis van het Nederlands is vereist. - Een VCA-basisveiligheid is een pluspunt, zoniet behaal je het attest binnen de zes maanden.
 • Je kunt overweg met een kettingschaar, grasmachine, motoculteur, bosmaaier en heggeschaar.
 • Talen

 • Je hebt kennis van het Nederlands
 • Aanbod

  Snelle opstart! Optie vast na een geslaagde interimperiode in een toonaangevende firma.

  Rijbewijs

  Wenst u meer info over deze job?

  Neem dan contact op met één van deze kantoren : Hasselt

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier