Psycholoog therapeutisch centrum
Openluchtopvoeding vzw
Brasschaat, Belgium
3 dagen geleden

Vacature

OLO vzw is een organisatie die verschillende voorzieningen voor Zorg en Welzijn beheert, in een ambulante en residentiële setting.

Wij kunnen rekenen op de inzet van meer dan 600 medewerkers.

Situering

Vanaf september 2019 openen wij een therapeutisch centrum in Brasschaat waar verschillende specialisten ter beschikking staan van de burger.

Het centrum krijgt een thematische invulling rond gezin, welzijn en gezondheid .

Kinder- en jeugdpsychiaters, psychiaters, psychologen en kinderpsychologen, kinesisten, hippotherapeuten en andere paramedici zullen in het therapeutisch centrum vorm geven aan dit thema.

Ze werken zowel op verwijzing als niet op verwijzing, in een warme en collegiale sfeer. Door een hoge professionele standaard voorop te stellen, waarbij de burger met zijn vraag centraal staat, zal het centrum bijdragen tot de kwaliteit van leven van haar cliënten.

Profiel

Omdat slaapstoornissen meer en meer herkend worden als een belangrijke negatieve factor voor gezondheid en levenskwaliteit, en omdat een groot deel van onze bevolking hieronder lijdt stellen we ons centrum open voor een psycholoog gevormd in de behandeling van deze problematiek.

Werken volgens de hedendaagse professionele kwaliteitsnormen in de slaapgeneeskunde vereist een kennis van de cognitieve gedragstherapie voor insomnie die uitgeoefend wordt in individuele of groepsgerichte trajecten.

Aanbod

 • Je huurt een ruimte in het recent gebouwd therapeutisch centrum met alle faciliteiten en wordt ondersteund door een secretariaat.
 • Je werkt op zelfstandige basis volgens een vast werkschema, opgesteld door uzelf in functie van de verdeling van de lokalen voor individuele en groepstherapie.
 • De organisatie zorgt voor bekendmaking van het therapeutisch centrum in de omgeving.
 • Het gebouw is centraal gelegen (Papestraat, Brasschaat) naast de E19 met ook een vlotte verbinding naar omliggende gemeenten met ruime parkeermogelijkheden voor het gebouw.
 • Kosten

  Deze staan in verhouding tot het reële gebruik van de lokalen aan een sterk concurrentieel tarief.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier