Business Controlling Manager a.i.
Dixon & Company
Belgium
5 dagen geleden
source : Experteer

Locatie : De Kempen (Antwerpen) Reference code : ODP-17093 Type : Toegevoegd op : 07 / 10 / 2020 Over onze klantDixon & Company is op zoek naar een Business Controlling Manager a.

i. in een zeer dynamische omgeving in regio Kempen.JobomschrijvingAansturen financiële dienst : analytische en algemene boekhouding + overheidsboekhoudingCentrale coördinerende rol in budgetopmaak in nauw overleg met contractmanagers en budgetverantwoordelijken + met moedermaatschappij (NIRAS)Nauw overleg met NIRAS, vnl.

contractmanagers / directeur industrieel beheer, ook met financiële dienst (facturaties, intercompany-afstemmingen, afstemmingen ikv rapporteringen aan overheid)Budgetopvolging met budgetverantwoordelijken (jaarlijks en meerjaarlijks)Indienen en opvolgen van budgetoverschrijdingenMaandelijkse, kwartaal en jaarafsluitingenMaandelijkse en kwartaalrapportering : interne managementrapportering en rapportering aan FOD BOSA (maandelijks en jaarlijkse consolidatie)Rapportering KPI’s bespreking met moedermaatschappij (NIRAS)Jaarrekening, rekeningen (overheidsboekhouding)Jaarverslag en EFI-verslag mee voorbereidenBTW-aangiftes, IC-aangiftes, aangifte ven bBegeleiden en opvolgen van audit commissaris (interim en audit) en audit RekenhofBudgetbesprekingen (kwartaalrapportering) met directie door contract managersStuur- en Toezichtscomité Passief Belgoprocess (kwartaalrapportering aan STC Passief BP)Implementatie ERPProfielBusiness controlling takenMaandelijkse afsluitingen en jaarafsluitingenErvaring in een industriële omgevingErvaring met een projectgedreven organisatieErvaring in een overheidscontext strekt tot aanbevelingErvaring met een relatie moeder- dochterbedrijfMin.

8 jaar werkervaringErvaring in people managementErvaring in opmaak en opvolgen van budgetten (coördinerende rol) over verschillende entiteitenErvaring in jaarrekeningen en overheidsrekeningenAanbodleuk en uitdagend project in interessante sectorMarktconform dagtariefInteresse?

Neem contact op met Oriane De Pauw (03 361 01 11 oriane.depauw dixon.be en verwijs naar ODP-17093). Bekijk zeker ook onze vacatures op

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier