DC Health & Safety Advisor
VF Corporation
Sint, BE
1 dag geleden
source : DirectEmployers Association

Job Ad VF Corporation is meer dan 's werelds grootste confectiebedrijf. VF is een dynamische, wereldwijde speler en vertegenwoordigt lifestyle merken als Eastpak, The North Face, Kipling, Vans, Napapijri, Smartwool en Timberland.

In Europa telt VF meer dan 7 000 medewerkers. Het Belgische team bestaat uit meer dan 750 enthousiaste medewerkers die continu werken aan de verdere groei van ons bedrijf.

VF telt verschillende vestigingen : een kantorencomplex in Bornem en Antwerpen van waaruit verschillende afdelingen werkzaam zijn om onze merken krachtig op de markt te brengen, een tiental winkels van onze merken en twee distributiecentra.

Deze distributiecentra, gevestigd in Sint-Niklaas, zijn verantwoordelijk voor de verdeling van Eastpak, Kipling, The North Face en Smartwool.

OVER DE FUNCTIE Als Health & Safety Advisor ben jij de spilfiguur binnen de distributiecentra als op het op de veiligheid en gezondheid van de werknemers aankomt.

Je staat in voor het plannen, organiseren en uitvoeren van veiligheidsprogramma's en -projecten. Verder werk je nauw samen met verschillende afdelingen en zorg je ervoor dat iedereen proactief betrokken is bij nieuwigheden.

WAT GA JE DOEN? + Beheer, coördinatie en uitvoering van veiligheids- en risicoprogramma's en mogelijkse projecten in DC-omgeving.

 • Lokaal DC-management informeren over alle wettelijke verplichtingen.+ Onderhouden en herzien van werkinstructies, veiligheids- en risicoprocessen.
 • Implementatie van de wettelijke bepalingen over preventie en veiligheid.+ Advies geven, in overleg met je team, op de CPBW-vergaderingen.
 • Geven en organiseren van health & safety gerelateerde trainingen bv. EHBO, ergonomie, ...+ Opvolgen en inplannen van periodieke gezondheidsbeoordelingen met de externe dienst voor preventie en bescherming.
 • Samenwerken met de afdeling onderhoud om openstaande kwesties aan te pakken die voortkomen uit technische risicobeoordelingen.
 • Variërend van veiligheidsprocedures en brandbeveiligingsontwerpen. JOUW PROFIEL + Je hebt minstens 5 jaar ervaring in een gelijkaardige rol.

 • Je hebt een diploma preventieadviseur niveau 2 .+ Je bent communicatief, discreet en betrouwbaar. + Je bent sociaalvaardig en probleemoplossend.
 • Je bent een echte teamplayer .+ Je kan goed overweg met systemen en hebt een goede kennis van MS Office. Kennis van Process Map is een pluspunt!+ Je drukt je vlot uit in het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk .
 • Je kan goed prioriteiten stellen en veranderende omstandigheden zie je als een uitdaging.+ Kennis van ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001 en ISO 45001 is een pluspunt! WIJ BIEDEN Na een warm onthaal bieden we jou een voltijdse functie in ons hecht team en snelgroeiend bedrijf.
 • Je ontvangt een contract van onbepaalde duur en een aantrekkelijk salarispakket met tal van extralegale voordelen. Kom je met de fiets, dan krijg je hiervoor een motiverende fietsvergoeding .

  Kom je met het openbaar vervoer, wordt er voorzien in een terugbetaling van deze onkosten. Daarnaast krijg je maaltijdcheques en ecocheques .

  Je wordt aangesloten aan het pensioenplan en de hospitalisatieverzekering . Verder heb je recht op 9 ADV dagen / jaar . We werken met een systeem van glijdende werkuren .

  Er is de mogelijkheid om VF producten aan een aantrekkelijke korting aan te kopen.VF Diversity Vision StatementVF is committed to creating an inclusive environment that welcomes and values the differences among all of our associates, customers, suppliers and the communities in which we live and conduct business.

  The continued success and growth of VF is enhanced through initiatives that promote diversity throughout VF around the , females, protected veterans and the disabled.

  VF is committed to providing equal opportunities in employment, and treating our VF associates and VF applicants without discrimination on the basis of their race, color, gender, age, national origin, religion, sexual orientation, gender identity or expression, marital status, citizenship, disability, protected veteran status, HIV / AIDS status, or any other legally protected factor.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier