Algemeen Mechanisch Monteur
Vydraulics
Dadizele, BE
6 dagen geleden

JOUW ROL

Na een grondige inwerkperiode op de werkvloer sta je in voor de montage van hydraulische cilinders, groepen, manifolds en de montage van leidingwerk.

Alle werken dienen op een kwalitatieve en veilige manier uitgevoerd te worden. De vooropgestelde veiligheidsmaatregelen dienen in acht genomen te worden alsook de voorziene arbeidstijden.

Nieuwbouw van cilinders, groepen of manifolds

Alvorens het werk te starten, controleer je alle onderdelen in functie van het plan en de stukkenlijst die je bij de onderdelen krijgt.

Je krijgt de onderdelen aangeleverd rechtstreeks uit de productiehal ofwel uit het magazijn. Daarna worden alle onderdelen van de cilinder of groep klaargezet om deze te kunnen monteren.

Na het monteren moeten de cilinders en groepen getest worden. Op het einde maak je de eindcontrole : alle testrapporten en controlebladen moeten hierbij ingevuld worden.

Herstelling van cilinders, groepen of manifolds

Het kan ook dat je de revisie of herstelling doet van een cilinder, groep of een ander hydraulisch component. Ook hier wordt een eindcontrole rapport opgemaakt.

COMPETENTIES

 • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.
 • Je bent een gemotiveerde en gedreven werker.
 • Je streeft naar perfectie.
 • Je bent technisch ingesteld en kan plan / schema lezen.
 • Je houdt van variatie en uitdaging.
 • JIJ BRENGT

  Je hebt een diploma secundair onderwijs in een technische studierichting. Je bent een gemotiveerd en enthousiast persoon, je kan heel nauwkeurig en precies werken.

  Je bent een harde werker en een doorzetter.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier