Bandenmonteur Vrachtwagens Regio Puurs
Accent
Puurs-Sint-Amands, BE
3 dagen geleden

Onze klant is d bandenspecialist in regioPuurs! Dankzij hun jarenlange ervaring in de bandensector, biedenzij een uitmuntende service aan hun klanten aan.

Ze maken gebruikvan de meest recente uitrusting, waardoor ook jij veilig op de baankan!

Functiebeschrijving

Vooronze klant in Puurs zijn wij op zoek naar een bandenmonteur! Jouwweek start op maandagochtend om 8u met een koffietje en eengezellige babbel met je collega's.

Vervolgens begint jouw dag meteen strakke planning. Je gaat onmiddellijk aan de slag het monterenvan banden van vrachtwagens.

Daarnaast sta je ook open omdepannages uit te voeren. Dit is slechts een klein deel van jouwtakenpakket. Ze hebben volledig nieuwe en modern uitgerustmateriaal om de depannages zeer vlot en zonder al te veel moeiteuit te voeren.

Je werkt van maandag tot vrijdag. In een beurtrolwerk je ook 1 keer per 2 3 weken op zaterdag voormiddag. Als kersop de taart krijg je je vast contract al na 80dagen!

Functie-eisen

 • Benjij in het bezit van eigen vervoer?
 • Kan jij jein het Nederlands uitdrukken?
 • Kan jij eeneerste gelijkaardige ervaring voorleggen?
 • Eenbasiskennis mechanica is een pluspunt.
 • Ben jeambitieus en leer je graag veel bij?
 • Dan benjij de kandidaat die we zoeken! Solliciteer snel via de link en wijnemen graag contact op metjou!

  Arbeidsvoorwaarden

  Onzeklant biedt een fantastisch, warme en familiale sfeer, waar je opje collega's kan rekenen. Losstaand daarvan zal je een correcteverloning ontvangen volgens paritair comit 112, ecocheques en eenvast contract na 80 dagen!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier