ICT Service Desk Medewerker
VIB
Ghent, Flanders, Belgium
2 dagen geleden

Wij kijken uit naar een gedreven ICT Service Desk Medewerker (m / v) ter versterking van het ICT Operations team. Je levert directe ondersteuning aan al onze gebruikers met betrekking tot specifieke IT-applicaties en systemen.

Je bent het aanspreekpunt bij uitstek en beheerst de tools, waardoor je in staat bent om het probleem te analyseren en adequate hulp te bieden.

Je rapporteert aan de IT service desk team leader .Jouw verantwoordelijkheden TROUBLESHOOTING Je bent verantwoordelijk voor een directe ondersteuning naar eindgebruikers.

Je beantwoordt de binnenkomende vragen binnen de kortst mogelijke termijn. Je luistert aandachtig naar de gebruiker, bevraagt verder indien nodig, om een correct beeld te vormen van de situatie die zich voordoet.

Op basis van je analyse formuleer je voorstellen opdat de gebruiker onmiddellijk of op korte termijn wordt verder geholpen.

Het kan hierbij gaan over het oplossen van hardware of software problemen. ESCALATION Indien een vraag omwille van complexiteit niet onmiddellijk kan worden beantwoord of een bepaalde expertise nodig is, kan je deze overmaken aan de gespecialiseerde collega’s.

Indien een probleem niet in-house kan worden opgelost, of als er sprake is van een defect, lanceer je de nodige acties om de gepaste technische ondersteuning te voorzien.

MONITORING Je logt alle aanvragen en communicaties die plaatsvinden naar de eindgebruikers in JIRA. Je behoudt een overzicht van de openstaande tickets en waakt erover dat deze binnen een aanvaardbare termijn, en op de meest gepaste wijze, worden afgehandeld.

Je houdt de status van de tickets up-to-date en zorgt voor een correcte afsluiting ervan eens er een oplossing werd gevonden.

Je brengt terugkerende problemen in kaart en neemt deel aan het zoeken naar een structurele oplossing. CONTINUOUS IMPROVEMENT Je draagt actief bij tot het voorstellen, realiseren en implementeren van verbeteringen aan de service en applicaties voor onze eindgebruikers.

DIVERSE Je participeert in projecten en migraties en verzorgt installaties van printers en andere devices. Je helpt bij het testen van intern ontwikkelde software en apps.

Je geeft af en toe trainingen over nieuwe en bestaande softwarepakketten aan de collega’s en eindgebruikers.Jouw profiel Je bezit een bachelor diploma in de informatica of hebt een zelfde niveau verworven via ervaring.

Je bent van nature een problem solver en kickt op het oplossen en uitzoeken van IT problemen bij onze gebruikers. Je hebt een sterk communicatief profiel en kan op een zeer aangename manier onze eindgebruikers te woord staan.

Klantvriendelijkheid draag je hoog in het vaandel. Je bent een echte teamplayer met de nodige assertiviteit om met je IT collega’s te challengen.

Je hebt een natuurlijke feeling betreft IT (zowel software als hardware). Je bent flexibel en stressbestendig. Je hebt een sterke verantwoordelijkheidszin en draagt zorg voor kwaliteit.

Kennisvereisten Windows Client 10 en Mac OS Windows Server systemen begrip functionaliteiten AD, DNS, DHCP, Windows O365 en Azure Windows SCCM, intune Goed ICT technisch inzicht Goed inzicht in de basis netwerkconfiguratie Talenkennis Nederlands : goed (lezen / spreken / schrijven) Engels : goed (lezen / spreken / schrijven)Hoe solliciteren?

Gemotiveerde kandidaten worden gevraagd online te solliciteren.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier