Pomptechnieker  
Group Tormans
Ranst
6 dagen geleden

Objectives

Onze klant, gelegen te Ranst, is gespecialiseerd in pompen.

Tasks

De pomptechnieker zorgt er voor dat pompen en hun toebehoren hersteld, samengebouwd, onderhouden, geplaatst of aangepast worden voor gebruik.

Dit zowel voor pompen uit eigen huurvloot als voor pompen van klanten. De

werkzaamheden kunnen in de eigen werkplaats alsook op de werf bij de klant uitgevoerd worden. Je rapporteert aan de werkplaatsleider.

Je wordt er opgeleid on the job en werkt van maandag tot en met vrijdag van 8u tot 16u30 (met beurtrol / stand by voor oproepen na de werkuren, ongeveer 1x per 7 weken, gedurende 1 week.

Deze wachtdienst komt gemiddeld 1x / week in actie).

Profile

 • Je hebt een opleiding elektromechanica genoten
 • Je kan eletkrische schema's lezen
 • Je komt in contact met klanten waardoor een zeer goede kennis van het Nederlands noodzakelijk is alsook een goed
 • voorkomen

 • Je bent leergierig
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B
 • Offer

  Tormans investeert in jouw toekomst door een aanbod aan gepaste opleidingen, persoonlijke begeleiding tijdens de uitvoer van je projecten, advies en coaching op maat.

  Onze projecten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in verschillende sectoren waardoor je in aanraking komt met de modernste technieken en de meest uiteenlopende installaties zodat je je kennis en talent maximaal kan ontwikkelen.

  Naast een contract van onbepaalde duur, met een aantrekkelijk salaris op maat, bieden wij tal van extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, een dagvergoeding, verplaatsingsvergoeding of firmawagen met brandstofvergoeding, hospitalisatieverzekering,

  Bij Tormans kan je rekenen op een professionele, persoonlijke en eerlijke no-nonsense aanpak.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier