Verpleegkundige woonzorgcentrum Europasquare/De Tol
11.11.11
Antwerpen
8 dagen geleden

Woonzorgcentrum De Tol / Europasquare in Deurne bevindt zich vlakbij het park Rivierenhof. Een enthousiast team van medewerkers en vrijwilligers zorgt voor een persoonlijke benadering op maat van elke bewoner.

Jouw honger naar uitdaging kan je stillen door jouw kwaliteiten in beide sites in te zetten. Kom jij onze enthousiaste verpleegkundige teams versterken?

Wat doe je graag en kan je goed?

Onze bewoners zien in jou een vertrouwenspersoon die naar hen luistert en tijd neemt voor een gesprek. Je kent hun individueel zorgplan en vindt de efficiëntste oplossing voor hun verwachtingen, met respect voor alle betrokkenen.

Jouw persoonlijke en enthousiaste zorg op maat motiveert jouw collega verpleeg- en zorgkundigen om ook naar de individuele noden van de bewoners te handelen.

Zo creëer je een breed draagvlak om elke bewoner een aangenaam verblijf te bezorgen. Je haalt voldoening uit de mix van verpleegtechnische taken, een open communicatie en de organisatie van jouw team.

Jouw opleiding en ervaring

Als bachelor of gegradueerde in de verpleegkunde ga je dagelijks voor de voldoening en appreciatie van iedere betrokkene.

Je wordt gedreven door jouw hart voor senioren en jouw wil om een maximale levenskwaliteit te garanderen. Je hebt een enthousiasmerende doe-

mentaliteit. Je legt gemakkelijk contacten en wordt meteen een van ons’ in een multidisciplinair team. Feedback geven en krijgen is voor jou vanzelfsprekend en je neemt graag de touwtjes in handen.

Je vindt het vanzelfsprekend om dagelijks met een elektronisch zorgdossier en e-mail te werken. Je bent steeds mee met de nieuwste technieken en volgt de kwaliteit op.

Wat bieden we jou aan?

In woonzorgcentrum De Tol / Europasquare vervoeg je een multidisciplinair team met een duidelijke visie die jij mee vorm geeft.

Samen garandeer je de maximale levenskwaliteit van onze senioren. Je ontwikkelt jouw talenten door de persoonlijke begeleiding door een peter-

meter en je krijgt opleidingsmogelijkheden op maat. Een eerlijk en transparant salarispakket voor een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur, aangevuld met extralegale voordelen.

Terugbetaling van 80% van je openbaar vervoerkosten, een fietsvergoeding of een bedrijfsfiets. Het arbeidsregime is bespreekbaar en kan je aanpassen aan jouw noden.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier