Atelierbegeleider Expeditie WareWare
11.11.11
Sint-Niklaas
10 dagen geleden

STUDIO GLOBO zoekt

EEN TIJDELIJKE ATELIERBEGELEIDER

voor het inleefatelier Expeditie WareWare

Studio Globo is een NGO voor ontwikkelingssamenwerking met educatieve centra in Antwerpen, Brussel, Hasselt, Gent en Roeselare.

Studio Globo ondersteunt leerkrachten om te werken aan de wereld in de klas in het basisonderwijs, het secundair onderwijs en het hoger onderwijs.

De wereld ontdekken, positief leren omgaan met diversiteit, betrokken raken bij mens en milieu, en meebouwen aan een duurzame en solidaire wereld, daar is het Studio Globo om te doen.

Expeditie WareWare is een rondreizend educatief project voor de derde kleuterklas en 1ste graad lager onderwijs, waarbij de leerlingen zowel in de klas als in het inleefatelier leren van elkaars diversiteit en uitgedaagd worden om positief te leren omgaan met gelijkenissen en verschillen.

Voor de periode van 12 november tot 11 december 2018, terwijl we met het inleefatelier Expeditie WareWare in Sint-Niklaas stationeren, zoeken we een tijdelijke atelierbegeleider.

Mogelijks volgt er nadien een nieuwe opdracht voor de inleefateliers die in Antwerpen zullen plaatsvinden (van 14 januari tot 26 februari 2019).

taken

q Praktische organisatie van de sessies in het inleefatelier (o.a. controle materialen, klaarzetten inleefruimte en opruim).

q Scenariobesprekingen.

q Begeleiding van de sessies in het mobiel inleefatelier 'Expeditie WareWare' in Odisee Waas.

profiel

q Je beschikt over een diploma hoger onderwijs (bachelor, bij voorkeur pedagogische of sociale richting) of gelijkwaardige verworven competentie.

 • q Je hebt de nodige pedagogische kwaliteiten : je hebt feeling voor het werken met kinderen van de derde kleuterklas en de eerste graad lager onderwijs;
 • je kunt je mondeling correct en duidelijk uitdrukken op het niveau van de doelgroep.

  q Je streeft naar een genuanceerde kijk, open houding en engagement t.a.v. medemensen in onze eigen samenleving en wereldwijd.

  q Je herkent je in de visie van Studio Globo.

  q Affiniteit met het thema diversiteit is een pluspunt.

  q Je kunt samenwerken in teamverband.

  q Je werkt nauwkeurig voor bijbehorende administratieve en logistieke taken.

  q Je woont in (de buurt van) Sint-Niklaas of Antwerpen.

  bijzonderheden

  q Contract van bepaalde duur, van 12 november tot 11 december 2018.

  q Deeltijdse tewerkstelling : 3 dagen per week (60%) op maandag / dinsdag / donderdag, occasioneel op een andere dag.

  q Loon volgens gangbaar barema voor animator in de sociaal-culturele sector (PC 329.1).

  q Standplaats : Odisee Waas, Hospitaalstraat 23, 9100 Sint-Niklaas.

  q Studio Globo spant zich in voor een diversiteitsbeleid (gender, culturele achtergrond, leeftijd...).

  Voor informatie over de jobinhoud, kun je contact opnemen met Annegreet Poelman op 09 234 04 13 of via expeditiewareware studioglobo.be.

  Kandidaten sturen een sollicitatiebrief en curriculum vitae via e-mail naar expeditiewareware studioglobo.be. Kandidaturen bereiken ons uiterlijk om 12 u op woensdag 17 oktober 2018.

  De kandidaten die worden weerhouden, worden telefonisch uitgenodigd voor een selectiemoment dat zal plaatsvinden op donderdag 25 oktober 2018 in Gent.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier