Sales Manager Architecturaal Product Met Kennis Spaans
manpower
Gent, Belgium
3 dagen geleden

Job Description

Als International Sales Manager ben je verantwoordelijk voor het commercieel beleid en de salesstrategie in Zuid-Europa.

Je stelt duidelijke en ambitieuze doelstellingen op en koppelt dit aan een adequaat budget Je vertaalt de gemaakte plannen naar de praktijk en focust hierbij op groei.

Tijdens het vele reizen (50%) ga je frequent op bezoek bij bestaande klanten en onderhoud je de bestaande relaties. Naast accountmanagement, breid je eveneens je bestaande netwerk uit.

In dialoog met bestaande en nieuwe partners ben je alert voor opportuniteiten en tracht je hun behoeften te detecteren.

Je volgt de markttrends op de voet. Je bent het aansprekingspunt voor de sales- en marketingafdeling en communiceert vlot met beide divisies.

Wij zoeken (m / v)

International Sales Manager Architecturaal product

Met kennis Spaans

onder een vast bediendecontract

Manpower Permanent Placement helpt ambitieuze starters en ervaren professionals vooruit in hun carrière, met de boeiendste jobs onder een onmiddellijk vast contract.

Outside Sales profielen, is 1 van onze 4 specialisaties.

Onze klant, een grote producent van een architecturale verlichting, breidt hun team uit. Voor de regio Zuid-Europa, zijn ze op zoek naar een internationale sales manager met een goede kennis van het Spaans.

Hablas Español? Gedreven in Sales? Technisch aangelegd? Deze job is wellicht iets voor jou!

Candidate Profile

Je hebt een masterdiploma en minstens 5 jaar relevante saleservaring (B2B). Je voelt je aangetrokken tot architecturale producten en bezit ook voldoende technische feeling.

Je bent analytisch, strategisch en gestructureerd ingesteld. Daarnaast kun je een visie ontwikkelen en implementeren. Je werkt zeer graag doelgericht en streeft steeds naar structurele verbetering.

Verder heb je een uitgebreide talenkennis (N / F / E / S) en ben je to-the-point in je

Client Offer

We bieden jou een zeer uitdagende functie aan met veel verantwoordelijkheid, in een internationale omgeving. Je komt terecht in een succesvol en warm team met familiaal karakter.

Je mag je verwachten aan een job waar je commerciële aanleg, je organisatorisch talent en inzicht optimaal worden benut.

Dit alles wordt aangevuld met een competitief loon, een bedrijfswagen, een laptop, maaltijdscheques en een groeps- en hospitalisatieverzekering.

Reactie

Heb je Interesse of wil je meer informatie? Bel mij gerust (0478 / 60 53 26) of stuur een mailtje naar wouter.sissau manpower.

be; Ik beantwoord met plezier jouw vragen! Discretie verzekerd!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier