Accountmanager melkvee Antwerpen-Limburg
ForFarmers
Belgium
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als Accountmanager ben je binnen een bepaalde sector (pluimvee rundvee varkens) verantwoordelijk voor het beheer van klanten en werving van potentiele klanten in de toegekende regio.

De werkzaamheden van deze functie zijn operationeel van aard en richten zich op de verkoop van mengvoer, mengvoer gerelateerde producten, diensten, concepten en de technisch professionele ondersteuning aan klanten in de aantrekkelijke segmenten.

De accountmanager maakt optimaal gebruik van de beschikbare technische kennis van collega’s in de sector m.n. de specialist productmanager en sectormanager.

Wat zijn je taken als accountmanager?

Het bepalen van doelstelling en behoefte van de klant en het verwerken in een ondernemersgericht plan van aanpak met helder omschreven focus en doelstellingen.

 • Het afstemmen van dit plan met de betrokken specialisten en het bewaken van de voortgang. Beoordelen van arbeidsefficiëntie, technische prestatie en voerwinst bij de klant.
 • Het adviseren en coachen van de ondernemers en het verzorgen van de financiële begeleiding. Oplossingen en consequenties aan de ondernemer kunnen geven die spelen bij grote beslissingen.
 • Je zorgt voor een juiste inzet van onze producten en concepten bij klanten.
 • Tevredenheid klant waarborgen in de breedste zin van het woord met o.m. het tijdig en correct afhandelen van klachten bij de klant.
 • Het beheren van het klantenbestand op efficiënte wijze voor een optimaal klantenbehoud.
 • Analyseren van het gebied, markt, concurrentie (SWOT op de regio) en het maken van een plan van aanpak i.o.m. de verkoopleider.
 • Het bezoeken van pioniersadressen en het opstellen van een persoonlijk wervingsplan. Duidelijk benoemen van de wijker en de blijver.
 • Je levert een bijdrage aan de informatievoorziening van het management over marktontwikkelingen en technische performance.
 • Dit staat op jouw CV :

  Bio ingenieur / Industrieel ingenieur / Master / Niveau hoger onderwijs lange type.

  Kennis van de regio en de relevante netwerken binnen de regio, je hebt een passie voor de sector

  In staat om een loyale klantenkring op te bouwen.

  Wie ben jij?

  Je bent commercieel en klantgericht en beschikt over een interpersoonlijke sensitiviteit.

  Je bent proactief en resultaatgericht.

  Je bent zeer goed in plannen en organiseren.

  Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden (in- en extern) en bent een netwerker.

  ForFarmers biedt : uitstekende arbeidsvoorwaarden, een goede werksfeer en veel vrijheid

  Werken bij ForFarmers betekent werken bij een internationaal groeiende onderneming die volop in beweging is. Een resultaatgerichte organisatie met een prettige, informele werksfeer.

  Met ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid, waardoor je mee invulling kunt geven aan je functie en het toekomstperspectief ervan.

  Uiteraard biedt ForFarmers een uitstekend salaris dat past bij je functieniveau en een mooi pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier