Call agent/Sourcer
Compusearch
Hasselt, Belgium
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Werkgever details Compusearch is een gespecialiseerd executive en direct search kantoor met meer dan 20 jaar ervaring in alle segmenten van de ICT arbeidsmarkt.

Ons doel is het voorstellen van uitmuntende kandidaten aan uitmuntende werkgevers en uitstekende jobs aan uitstekende werkzoekers.

Dit zowel voor vaste betrekkingen als voor tijdelijke opdrachten. Compusearch is actief in 5 ICT gerelateerde arbeidsmarkten : ICT applications & development ICT systems, networks & infrastructure ICT project management & executive ICT sales & marketing ICT recruitment & human resources Omdat we enkel in deze niches opereren, hebben we een unieke expertise kunnen opbouwen in deze gebieden.

We hebben een uitstekende kennis en begrip van deze arbeidsmarkten. Onze virtual magnifying glass technology™ laat ons toe om snel in te zoomen op de juiste doelgroep van kandidaten of bedrijven en op die manier net die kandidaat of job te vinden die u zoekt.

We hebben doorheen de jaren een sterke marktreputatie opgebouwd door onze basiswaarden Respect, Integriteit, Passie en Uitmuntendheid.

Wij zijn er van overtuigd dat het dank zij deze waarden is dat we u een uitzonderlijk niveau van service kunnen aanbieden.

Functieomschrijving Je stelt is samenspraak met de senior consultant de functiebeschrijvingen op Je post deze op verschillende websites en job boards Je zoekt naar kandidaten die matchen met de vereisten uit de functiebeschrijving op deze websites en job boards en in de databank van Compusearch Je mailt de functiebeschrijving naar deze kandidaten Je belt om op te volgen en om te peilen naar de interesse van deze personen om van job te veranderen Je doet een eerste telefonische screening Je stelt deze personen voor aan de senior consultant Indien positief regel je een f2f interview tussen deze personen en de senior consultant De helft van de tijd ben je aan de telefoon, de andere helft ben je aan het zoeken in databases Je houdt al je activiteiten bij in ons CRM systeem Vereiste ervaring Je hebt een bachelor niveau of gelijkwaardig door ervaring Je hebt een eerste ervaring in een call center of in een telefoonsupport omgeving Je doet graag research in databanken en op het internet Je hebt affiniteit met IT Je wil constant bijleren Je praat graag met mensen Je bent resultaatsgedreven Je woont in de regio Leuven / Zaventem Je spreekt perfect Nederlands en Engels, Frans is een plus Aanbod Competitief salaris Maaltijdcheques 8 Euro Netto onkostenvergoeding van 150 Euro Woon werkverkeer betaald Ecocheques Bonusplan Toffe collega's Stimulerende werkomgeving

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier