Mobiele medewerker traiteurafdeling (24u) regio Beervelde (m/v)
Konvert Interim Gent
Beervelde, BE
3 dagen geleden

Profiel

Voor onze klan, regio Beervelde, zijn we op zoek naar een mobiele medewerker voor de traiteurafdeling. Jouw taken : - Salades, dagschotels en broodjes bereiden.

 • Maaltijden inpakken en presenteren. - De winkel er tip-top laten uitzien. - Klanten helpen en adviseren.
 • Aanbod

  De staat en bewaring van bederfbare producten controlerenProducten die niet meer verkocht kunnen worden uit de rekken halen.

  De klant verwelkomenDe wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten. Betalingen ontvangen. De verkoopruimte en de producten in de afdeling onderhouden en schoonmaken.

  De temperatuur van koelkasten en koelruimtes controleren. De voorraad opvolgen, tekorten vaststellenBestellingen plaatsen.

  De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen en bestellingen voorbereiden. Producten in voorraad verpakken en etiketteren of de verpakking en etikettering controleren.

  Producten inventariseren. Goederen en producten ontvangenDe levering controleren. Producten naar een afdeling brengenProducten op rekken of schappen plaatsen - Een begeleiding op jouw maat.

 • Een aantrekkelijk en competitief loon dat overeenkomst met je prestaties. - Een job bij een snelgroeiend bedrijf. - Een goede werksfeer met uitdagend werk om je tanden in te zetten.
 • Vereiste kwalificaties

 • In het bezit zijn van rijbewijs B - Je bent een echte teamplayer. - Je hebt een passie voor voeding. - Je bent flexibel in de week maar ook in het weekend.
 • Je kan zelfstandig. - Je volgt procedures. - Je bent nauwkeurig.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier