Junior Audit Medewerker (m/v)
Konvert Office Hasselt
Beringen, BE
1 dag geleden

Profiel

Als auditmedewerker heb je een zeer gevarieerde job doordat je bij verschillende ondernemingen terecht komt waar je plaatselijke auditwerkzaamheden zal uitvoeren.

Je doorloopt het hele auditproces van de jaarrekening van A tot Z. Dit houdt in : - het ter plaatse uitvoeren van controleprogramma's ter nazicht van de jaarrekening van de klant.

 • het uitvoeren van risicoanalyses en het opstellen van controleprogramma's. - het schrijven van een bijhorend verslag
 • Aanbod

  Audits uitvoeren (opzoeken van boekhoudkundige documenten, controle van de toegepaste werkingsregels, ontmoeting met de betrokken medewerkers, .

 • Budgetten voorbereidenDe resultaten per eenheid, product of markt opvolgenOorzaken en verschillen identificeren. De elementen voor een audit voorbereidenDeze doorsturen naar de accountant, de beheerscontroller, .
 • of ze analyseren. De financiële risico's (beheer van activa en passiva, markt, krediet) van een organisatie opvolgen (voorzieningen voor kosten, uitstaande bedragen, .
 • De methodes en procedures voor boekhoudkundige controle bepalen of invoerenHun toepassing controleren en aanpassingen voorstellen.
 • De onregelmatigheden of onjuistheden die werden vastgesteld tijdens onderzoeken of controles identificeren en bekendmaken.

  De regelmatigheid en betrouwbaarheid van de uitgevoerde operaties controlerenDe financiële toestand van de organisatie controleren.

  Het jaarlijkse auditplan van een organisatie uitwerken en uitvoeren of de auditopdrachten bepalen en superviseren. Intern gerealiseerde noteringen valideren (productiekost, .

 • Overzichtstabellen opstellen voor de analyse van de resultaten Er wordt je een zeer gevarieerde job optie vast aangeboden.
 • Vereiste kwalificaties

  Je bent in het bezit van een master diploma in functie van de job en hebt reeds een eerste ervaring achter de rug.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier