Software Engineer
KBC
Brussel
2 dagen geleden

Wat houdt deze vacature in?

KBC is digitaal koploper in de financiële sector en dat willen we graag zo houden. Daarom zijn we op zoek naar een Software Engineer.

Gaat jouw hart sneller slaan van .NET Core, API, frontend, backend, Kubernetes, PostgreSQL, Git, fintech, Angular, C#, bleeding edge technologieën, DevOps, DDD, REST?

Alright! Lees dan zeker verder!

Als software developer ga je aan de slag bij het IT-team van Working Capital Solutions (Factoring). Samen met 9 collega’s waarvan twee ervaren developers ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van .

NET micro-services en Angular applicaties.

Wat verwachten we van jou?

Samen met de andere developers ontwikkel je nieuwe features en onderhoud je onze toepassingen. Omdat we een DevOps-team zijn zal je ook applicaties opzetten, onze toepassingen monitoren en onderhouden, nieuwe schermen ontwikkelen of bestaande aanpassen en waken over de kwaliteit van onze code en release management.

Jouw troeven?

 • Je hebt een bachelor- of masterdiploma in IT en ervaring als developer. Daardoor ken je de best practices binnen software development en heb je een stevige technische bagage.
 • Zo ben je vertrouwd met Git en Domain Driven Design Angular (12), .NET Core, C#, SQL en Virtualization (Docker, Kubernetes, OpenShift)De ontwikkeling van applicaties van de eerste lijn code tot deploy in productie
 • Jij bent een allrounder , alle aspecten van softwareontwikkeling vind je interessant! Jij formuleert zonder problemen een technische en architecturale visie.
 • Verantwoordelijkheid ? Yes, please! Jij werkt vlot zelfstandig, maar vindt het ook tof om samen te werken en als team resultaat te behalen.
 • Twijfel je? Of vermoed je dat je op een aantal vlakken nog wat moet groeien? Kom zeker eens langs voor een gesprek. Wij weten maar al te goed dat je het meeste leert on the job.

  Wat hebben we je te bieden?

 • Naast on-the-job learning investeren we in jou met een uitzonderlijk aanbod opleidings- en ontwikkelingskansen. Je wordt aangemoedigd om te blijven groeien als persoon en professioneel.
 • Je krijgt een contract van onbepaalde duur en een competitief loon. Je kan ook kiezen uit een waaier aan extralegale voordelen.
 • Onze werkplekken zijn vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Ook kan je deels thuiswerken , als je dat wil.
 • Dankzij glijdende werkuren kan je je werk en je privéleven op elkaar afstemmen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier