Bediende verkoper Bio-Planet Machelen (met goede kennis van het Nederlands)
Colruyt Group
DIEGEM
1 dag geleden

Vacatureomschrijving

Bio-Planet is geen gewone supermarkt : onze klanten willen bewust boodschappen doen. Jouw kwalitatieve aanpak op de winkelvloer is dan ook onmisbaar : denk aan correcte prijzen, een vlotte kassabediening Als bediende verkoper geef je klanten bovendien deskundig advies over ons productaanbod.

Een bediende verkoper bij Bio-Planet voert heel uiteenlopende taken uit :

 • Je plaatst de producten efficiënt in de rekken, zodat ze zo logisch en aantrekkelijk mogelijk aan de klanten worden getoond.
 • Dat doe je bovendien snel en binnen de deadlines.

 • Je controleert de prijs en de kwaliteit van producten en zorgt ervoor dat de voorraad klopt.
 • Je bedient de klanten in de beenhouwerij en helpt mee om bereidingen klaar te maken.
 • Je zorgt voor een vlotte en correcte afhandeling aan de kassa.
 • Je maakt klanten wegwijs in ons aanbod, waarbij alles draait rond bewust consumeren. Is een klant bijvoorbeeld op zoek naar gluten- of suikervrije producten? Jij wijst de weg!
 • Het allerbelangrijkste? Dat klanten jou kunnen aanspreken, ongeacht de taak die je op dat moment uitvoert. Je hoofddoel is en blijft mensen informeren.

  Je maakt deel uit van een hecht team en krijgt voldoende ruimte om je productkennis regelmatig bij te schaven. Zo blijf je op de hoogte van nieuwigheden op de markt en bouw je gaandeweg het nodige vakmanschap op.

  Profiel

 • Zin in supermarkt- en beenhouwerijwerk Je wil graag in een supermarkt werken. Bovendien ben je enthousiast om aan de slag te gaan in onze beenhouwerij en om met vleesproducten te werken.
 • Ervaring is niet noodzakelijk, via interne opleidingen kan je een echte stielman of -vrouw worden.

 • Klantgerichtheid Welke vragen je ook van klanten krijgt, jij wil dat zij met het juiste product en een tevreden gevoel vertrekken.
 • Verkoopervaring is een pluspunt.

 • Affiniteit met onze visie Je hoeft nog niet alles over biolandbouw, duurzaamheid of gezondheid te weten, maar we verwachten wel dat je hierin geïnteresseerd bent en graag bijleert.
 • Flexibiliteit Klanten winkelen op wisselende tijdstippen. Weekendwerk en variabele uurroosters maken dus deel uit van je leven.
 • Je begint ten vroegste om 7 uur. Een werkdag eindigt ten laatste om 19.45 uur (of 20.15 uur op vrijdag).

 • Goede conditie Je tilt dozen, herschikt rekken, bedient staand de kassa’s en legt elke dag heel wat kilometers af. Dat gaat allemaal vlot dankzij jouw goede fysieke conditie.
 • Bovendien werk je vaak in de kou in het beenhouwerij-atelier.

 • Samenwerking Teamwerk is noodzakelijk in een supermarkt. Jij bent een geboren teamspeler : je merkt meteen wanneer een collega hulp nodig heeft en springt bij waar nodig.
 • Wij bieden

 • Opleiding Om onze klanten vlot te blijven helpen, krijg je regelmatig opleidingen rond nieuwe producten en biologische voeding.
 • Teamspirit Je komt terecht in een team van medewerkers met dezelfde passie voor biologische voeding. Iedereen helpt elkaar op de werkvloer, met fysiek werk én met het delen van productkennis en expertise.
 • Doorgroeikansen Wil je na verloop van tijd een stapje hogerop zetten? Dan kan dat zeker. Medewerkers die zich bewijzen, kunnen bijvoorbeeld doorgroeien naar assistent-zaakvoerder.
 • Extralegale voordelen Boven op je loon krijg je heel wat extralegale voordelen zoals winstdeelname en een hospitalisatieverzekering.
 • Reistijd berekenen

  Je vervoermiddelAutoOpenbaar vervoerFietsLopendWat is je vertrekpunt?

  Sollicitatiestappen

  Je solliciteert (Door de Corona-maatregelen kan het langer duren voor je feedback krijgt, maar je hoort ons zeker!)

  We bekijken je online sollicitatie en cv grondig, en gaan na of die aansluit bij het profiel voor de job. Binnen de 2 weken hoor je van ons.

  Het verdere verloop kan voor sommige functies lichtjes verschillen.

  We bellen even

  Mogelijk bellen we om je cv te overlopen en naar je motivatie te vragen. We gaan na of je een goed zicht hebt op de functie en bespreken praktische zaken zoals mobiliteit, mogelijke startdatum en loonverwachting.

  Eerste kennismaking & online testen

  Onze recruiter gaat dieper in op je cv, motivatie en competenties voor de job. En jij kan al je vragen stellen. Vooraf krijg je thuis een online vragenlijst over je persoonlijkheid, we testen ook je redeneervermogen.

  Een babbel met je toekomstige leidinggevende

  Dit is een wederzijdse kennismaking. Jullie praten uitgebreider over je competenties, de inhoud van de job en wie jij bent.

  Eventueel krijg je een praktische proef.

  We gaan er samen voor

  Hebben we een match? Welkom in je nieuwe team!

  Het vakgebied Winkel

  Onze winkelmedewerkers en beenhouwers zijn het gezicht van de winkel én de ambassadeur van het merk. Of het nu in een Colruyt, OKay, Bio-Planet, Cru, Collishop, Dreamland of Dreambaby is, ze zorgen ervoor dat de klant tevreden naar huis gaat.

  Winkelmedewerker bij Colruyt Group is een actieve en afwisselende job met veel verschillende taken : kassawerk, klanten verder helpen, commerciële acties opzetten en aanvullen van de winkel.

  De winkelmanager ondersteunt hen daarbij, zorgt ervoor dat de voorziene omzet behaald wordt, dat de loonkost op peil blijft Samen vormen ze een hecht team.

  Binnen deze teams is er ruimte voor eigen initiatieven zoals een diepvriesdegustatie of een manier om efficiënter te werken.

  We verwachten dat je verantwoordelijkheid opneemt voor je eigen werk en ontwikkeling.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier