Voorlezer/verteller voor kinderen met migratie-achtergrond - Zaventem
De Verhalenweverij
Herentals
1 dag geleden

Job description

We zijn op zoek naar enthousiaste voorlezers, vertellers en mensen met leuke creatieve ideeën. Leeftijd, geslacht, afkomst spelen geen rol.

Het gaat er vooral om dat je houdt van lezen en kinderen kan overtuigen van het plezier dat lezen geeft. We vertellen vaak met Kamishibai.

Ervaring hierin is niet noodzakelijk, wel de goesting om het te leren. Een keer per maand op zondag van tot uur leest de Verhalenweverij voor in het asielcentrum van Zaventem.

We vertellen verhalen en daarna knutselen de kinderen rond een thema. Je helpt ons bij deze activiteiten : leest voor, vertelt en knutselt samen met de kinderen.

Eigen inbreng vinden we belangrijk! Meer info over onze werking vind je op Your profile

Je houdt van lezen en kinderen kan overtuigen van het plezier dat lezen geeft. Je kan je één zondag per maand vrijmaken om voor te lezen in het asielcentrum.

Je helpt bij het voorbereiden van de activiteiten. We bereiden de activiteit per mail voor. Daar help je bij door zelf voorstellen te doen.

Leeftijd, geslacht, afkomst spelen geen rol.

Our offer

Je komt terecht in een enthousiast team van vrijwilligers. Je kan deelnemen aan vormingen.

De activiteiten kunnen altijd rekenen op de enthousiaste reacties van de kinderen (én hun ouders).

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier