BEDIENDE CUSTOMER SERVICE NL/FR/ENG - VAST
Manpower
Lokeren
5 dagen geleden

Job Description

Als BEDIENDE CUSTOMER SERVICE zal je verantwoordelijk zijn voor de klantenopvolging. Je zal instaan voor de verwerking van de inkomende bestellingen, volgt verdere vragen op en staat in voor de klachtenbehandeling.

Je ondersteunt hierbij de vertegenwoordigers. Bijkomend zorg je ook voor de verwerking van de productinformatie : opvolgen prijslijsten, opvolgen acties, ondersteuning beurzen.

Client Description

MANPOWER Office People is specialist in het rekruteren van bedienden. We gaan telkens voluit voor de 'Perfect Match' tussen werkgever en sollicitant!

Voor een klant in Lokeren, zijn wij op zoek naar een BEDIENDE CUSTOMER SERVICE NL / FR / ENG

Candidate Profile

Je hebt een bachelordiploma en een eerste ervaring customer service is een must. Je bent sterk communicatief en commercieel ingesteld.

Je bent administratief onderlegd en hebt een zeer goede kennis van excell alsook andere MS office toepassingen. Je bent organisatorisch sterk en stressbestendig.

Naast een zeer goede kennis Nederlands en Frans, heb je ook een goede kennis Engels

Client Offer

Een gevarieerde en boeiende job in een familiale werkomgeving met een vast contract met een interessante verloning (maaltijdcheques, groeps - en hospitalisatieverzekering) alsook 12 extra verlofdagen.

Ben jij de BEDIENDE CUSTOMER SERVICE die we zoeken?

Stuur jouw gegevens naar office.stniklaas manpower.be of solliciteer online via myportal.manpower.be

Bij vragen, bel naar 037760016

Wij behandelen je kandidatuur in discretie!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier