Computer Futures - Data Analist
Computer Futures
Brussels, Belgium
6 dagen geleden
source : ictjob.be

Computer Futures zoekt een Data Analist met expertise in SQL voor een partner in Brussel. Je gaat meewerken aan de opbouw van een platform (SQL) om interne rapporting en auditering op te zetten.

Gezien de hoeveelheid data en componenten op een energiefactuur, gaan hier erg veel berekeningen en bijgevolg ook programmeerwerk aan te pas.

 • Wat zijn enkele van de werkzaamheden? In dit project kun je je vaardigheden inzetten en ontwikkelen door hetschrijven van queries in SQLwerken met diverse databases en Excelmaken van berekeningen en opbouwen van sectorkennis.
 • en meer Wat is jouw profiel?ruime ervaring met queries schrijven in SQLgoede kennis van Exceldata modelinganalytisch en betrouwbaar Projectdetailsstartdatum : Zo snel mogelijkprojectduur : 100 mandagenuur per week : 40locatie : Brussel + Remotereden project : opbouw van een nieuw platform Interesse?
 • Ben je geïnteresseerd in deze freelance rol? Solliciteer dan nu via onderstaande knop. Computer Futures is een Staffing and Recruitment specialist met focus op IT-rollen in België.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier