Argenta - Test Engineer
Argenta
Antwerp, Belgium
5 dagen geleden
source : ictjob.be

Vind je testen veel meer dan het gewoon uitvoeren van test scripts? Sta je stevig genoeg in je schoenen en vind je het leuk om in gesprek te gaan met de business?

Is plannen en het opvolgen van die planning heel gewoon voor jou? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Als Test Engineer maak je deel uit van het Data & Analytics-team van Argenta.

Het Scrum team werkt aan de uitbouw van het CIVL Enterprise Data Warehouse. CIVL is nieuw en opgebouwd volgens moderne architecturale principes.

Het werkt met Data Vault Modeling en met dimensioneel modelleren. Jouw focus ligt op het testen bij de implementatie. Daarnaast ondersteun je het Scrum team bij technische testen.

De business vertrouwt op jou om de UAT (User Acceptance Testing) te coördineren en de acceptatietesters te coachen en ondersteunen.

Wat je precies doet? Je staat in voor het opzetten en onderhouden van een intern testmodel. Je voert testen uit om de ETL-flows te controleren.

Je bouwt data sources in Tableau voor user validaties en testen. Je stelt een gedetailleerde testplanning op. Je ondersteunt de user testers en coördineert de UAT-testen.

Je beoordeelt het uitgevoerde testwerk en controleert of de oplevering voldoet aan de acceptatiecriteria. Je informeert de stakeholders over het verloop en de resultaten van de testopdrachten.

Je identificeert tijdig risico's tijdens je werkzaamheden en rapporteert hierover. Je persoonlijkheid Een supermens hoef je niet te zijn om bij Argenta te werken.

Gewoon jezelf zijn is prima. Bij ons geen zware protocols of strikte dresscodes. We houden het liever eenvoudig en ongedwongen.

Luisteren naar collega's vinden we vanzelfsprekend. Teamspelers hebben dan ook een streepje voor. En vooral teamspelers die pragmatisch werken, gaan voor een positieve aanpak en focussen op de essentie.

Geen problemen, maar oplossingen. Geen blabla, maar klare taal. Als technisch expert heb je een ondernemende instelling en kan je zelfstandig oplossingen uitwerken.

Je kan kritisch zijn, maar uiteraard op een constructieve manier. Bovendien ben je stressbestendig, assertief en vastberaden om weerstand om te buigen naar oplossingen en gedragenheid.

Tenslotte ben je in staat om een coachende rol op te nemen naar je collega's toe. Je theoretische bagage Je behaalde een masterdiploma of kan dit gelijkstellen door ervaring.

Je kan minstens 2 jaar ervaring voorleggen in een test- en / of development Je hebt ervaring met software testen. Je hebt ervaring in Datawarehouse-omgevingen of ervaring met testen in een omgeving waar data soms het eindproduct is (bv.

 • applicatieve migraties). Je beschikt over een goede kennis van SQL, liefst in een Oracle omgeving. Pluspunten : Ervaring met of kennis van Tortoise SVN en / of GIT;
 • Kennis van Data Vault modellering en 3NF-modelleren, en een goede kennis van dimensioneel modelleren; Ervaring met een ETL automatisatie tool;
 • Ervaring met Zephyr Scale; Ervaring in de bankwereld. Aanbod Er zijn 101 redenen om voor Argenta te werken. Deze vacature is te kort om ze allemaal op te sommen maar dit willen we je zeker al meegeven Werken bij Argenta is werken bij een duurzame werkgever in hartje Antwerpen.

  Je voelt je meteen welkom bij ons. Je komt terecht bij fantastische collega's die klaarstaan om je te helpen. We luisteren naar jou en investeren in je carrière.

  Zo krijgt je talent alle kansen. Maar niet ten koste van alles. Bij Argenta heb je ook nog tijd voor wat anders. Gezonde groei, noemen we dat.

  En het financiële plaatje? Een contract van onbepaalde duur Een marktconforme brutoverloning Maaltijdcheques Groepsverzekering Hospitalisatieverzekering Cafetariaplan (je kunt het bedrag van je 13de maand inzetten om aan voordelige voorwaarden bijvoorbeeld een nieuwe fiets, een nieuwe smartphone of extra verlofdagen aan te kopen) Wil jij onze nieuwe Test Engineer worden?

  Solliciteer dan snel online via onderstaande knop!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier